Πετράκος-Δρούγκας: «Αλληλεγγύη στον Παναγιώτη Κάτσαρη»

Δήλωση των Περιφερειακών Συμβούλων Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα: “Η τρομοκρατία δεν θα περάσει-Αλληλεγγύη στον Παναγιώτη Κάτσαρη”

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στο συνάδελφο Παναγιώτη Κάτσαρη, τον οποίο καλεί η διοίκηση του «ΕΛΓΟ Δήμητρα» «να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του να υπερασπίσει την απεργία που είχε κηρύξει η ΑΔΕΔΥ στις 8 Μαρτίου, για το έγκλημα των Τεμπών», μετά από έγγραφο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.

Αντί ο κ. Νίκας να στέλνει αυτού του είδους τα έγγραφα, καλό είναι να σκεφτεί τις ευθύνες που έχει η κυβέρνηση, την οποία στηρίζει, για την τραγωδία – έγκλημα των Τεμπών. Αν νομίζει ο κ. Νίκας ότι με τέτοιου είδους εκφοβιστικές ενέργειες μπορεί να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα και του συνάδελφου Παναγιώτη Κάτσαρη και των εργαζομένων, είναι μακριά νυχτωμένος.

Πράγματι, κ. Νίκα, αυτή η Ελλάδα η οποία έδιωξε τα παιδιά της στο εξωτερικό και τώρα λόγω των εγκληματικών ευθυνών της κυβέρνησης που στηρίζεις, τα οδήγησε στο θάνατο, δεν μας αξίζει. Γι’ αυτό αυτή η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει και εμείς, όπως και ο συνάδελφος και σύντροφος Παναγιώτης Κάτσαρης και όλοι οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι και κυρίως η νεολαία, αγωνιζόμαστε ν’ αλλάξει.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »