Επιμελητήριο Αργολίδας: «H Πελοπόννησος ενισχύει και προωθεί την επιχειρηματικότητα»

Πελοπόννησος. Πόσα τοπικά προϊόντα, πόσες υπηρεσίες και πόσες επιχειρηματικές δράσεις μας έρχονται στο μυαλό, μόνο και μόνο στο άκουσμα του ονόματος;

Αμέτρητες. Κι αυτό γιατί τόσο η ιστορία όσο και η σύγχρονη ζωή της Πελοποννήσου είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την παραδοσιακή και την καινοτόμο επιχειρηματικότητά της, που κληροδοτείται από γενιά σε γενιά αλλά και τη νέα επιχειρηματικότητα που βασίζεται σε πρωτοπόρες ιδέες και τεχνολογίες.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι επενδύσεις που γίνονται έχουν ως στόχο την ανάπτυξη η οποία βασίζεται στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, στη βελτιστοποίηση παραγωγικών διαδικασιών, στο marketing & την επικοινωνία, στην εκπαίδευση, στην καλλιέργεια δεξιοτήτων, στη βιωσιμότητα καθώς και στον εκσυγχρονισμό του τεχνολογικού εξοπλισμού.

Στον αγροτικό, κτηνοτροφικό, βιομηχανικό, τεχνολογικό, εκπαιδευτικό, τουριστικό τομέα καθώς στις υποδομές, στην επικοινωνία και στα Μ.Μ.Ε, η Πελοπόννησος επενδύει στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα.

Με το μήνυμα «Όλη η Πελοπόννησος σε μία έκθεση», η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» στην Αργολίδα δίνει την ευκαιρία σε παραγωγούς, εμπόρους και επιχειρηματίες να συναντηθούν, εκθέτοντας τα προϊόντα τους καθώς και στους καταναλωτές να ενημερωθούν για τον επιχειρηματικό κόσμο της Πελοποννήσου και να γνωρίσουν όλη την παραγωγή της. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται παράλληλες δράσεις, ενώ ταυτόχρονα εκθέτες και επισκέπτες έχουν την ευκαιρία ανάπτυξης ενός γόνιμου διαλόγου.

Η Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2022» στην Αργολίδα πραγματοποιείται από 16 έως και 20 Νοεμβρίου 2022, στο Κτίριο Φραγκίστα, στο 4ο χιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Βραδιά με επιτυχίες μεγάλων συνθετών με τον Άγγελο Ανδριανό

Σε συνέχεια των καλοκαιρινών εμφανίσεών του στο πλευρό των Γ. Χατζηνάσιου – Στ. Κορκολή, αλλά και Χρήστου Νικολόπουλου, ο δικός μας Άγγελος Ανδριανός επιμελείται, ενορχηστρώνει και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη στην Τρίπολη για το ματς με την Καλαμάτα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λυγουριό: Παρουσίαση του βιβλίου «Εγώ… Μια Πέτρα» της Αναστασίας Ποθητού Σαρρή στο Μουσείο Κωτσιομύτη

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά με επίκεντρο την ιστορία, τη φύση και τον άνθρωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 στο Λυγουρίο. Στον φιλόξενο προαύλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »