Μικρή αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων

 

Μικρή άνοδο παρουσίασαν τα κρούσματα σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώ στον Αργολίδα ο αριθμός των κρουσμάτων έχει ως εξής :
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο ΕΟΔΥ καταγράφει 523 κρούσματα και αναλυτικά ανα περιφερειακή ενότητα ο αριθμός των κρουσμάτων είναι ο ακόλουθος
93 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας
78 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας
144 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας
78 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας
130 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας
Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.285.970 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες.
Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 48 ώρες ήταν 137 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 121.272(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 66, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 28.933 θάνατοι. Το 95.5% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 279 (66.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 έτη. To 93.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 151 (54.12%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 128 (45.88%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.591 ασθενείς.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 150 (ημερήσια μεταβολή +4.17%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 188 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή Δωρή στο «Όραμα» Ορφανού: Συνενοχή ή συκοφαντία;-Το παρασκήνιο της ψηφοφορίας στη Δημοτική Επιτροπή

Ναύπλιο: Πώς η επιστροφή Δωρή στο «Όραμα Δημιουργίας» του Ορφανού επηρέασε την ψηφοφορία για τη Δημοτική Επιτροπή-Πρώτος ο Δικαίος, δεύτερος ο Τζαρίμας-Διασώθηκε η Καραγιάννη, «πάτωσε» η Ξύδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους – Μυκηνών: «Η λειτουργία των οικίσκων ανακύκλωσης είναι ευθύνη της ιδιωτικής εταιρείας»

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει τους δημότες ότι η λειτουργία των οικίσκων ανακύκλωσης αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει τη διαχείρισή τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία της 19ης Ιουλίου

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας καλεί όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στο εμπόριο, να συμμετέχουν και να οργανώσουν την πανελλαδική Απεργία. Παίρνουμε όλα τα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Η πολιτική δεν είναι παιχνίδι σκοπιμοτήτων-Γράφει η Έλενα Λεζέ

Η επανένταξη δημοτικού συμβούλου στην παράταξη «Όραμα Δημιουργίας» δεν είναι μια εσωτερική υπόθεση μιας δημοτικής παράταξης. Είναι μια πολιτική πράξη που αφορά όλους τους δημότες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »