Επισπεύδει η κυβέρνηση την ψήφιση από τη Βουλή της παράτασης ως τις 30 Ιουνίου του 2010 αναστολής των πλειστηριασμών στις τράπεζες μέχρι του ποσού των 200.000 ευρώ.
Η κύρωση του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει και την σχετική τροπολογία μπήκε εκτάκτως στην ημερήσια διάταξη προκειμένου να μην υπάρξει κενό νόμου καθώς στις 31 Δεκεμβρίου έληξε η πρώτη αναστολή.
Η ψήφιση της ρύθμισης θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και για τον λόγο αυτό μετατέθηκε για την Τετάρτη η έναρξη της συζήτησης στην ολομέλεια του νομοσχεδίου υπουργείου Οικονομίας που ρυθμίζει τις οφειλές επιχειρήσεων και αγροτών στις τράπεζες. Στο ίδιο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται και αναμένεται να ψηφιστούν την Πέμπτη οι τροπολογίες που αφορούν την επαναφορά της λίστας φαρμάκων, η αναστολή για ένα έτος της σταδιακής αύξησης του ορίου ηλικίας για ορισμένες κατηγορίες γυναικών και η εθελούσια στον ΟΛΠ.
ΠΗΓΗ www.imerisia.gr

«Πλημμύρισε» από κόσμο το Ναύπλιο στο τριήμερο Φεστιβάλ του Εργατικού Κέντρου – Μεγάλος απών ο Δήμος
Ιστορικό ρεκόρ συμμετοχής σημείωσε το τριήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίας – Ερμιονίδας, με τη μαζική προσέλευση κατοίκων και παραθεριστών




