O ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο γνωστός αρχιτέκτων Κωνσταντίνος Πετρουλάς. Ο Κωνσταντίνος Πετρουλάς είναι ένας νέος άνθρωπος, με αξιοσημείωτη επιστημονική και επιχειρηματική διαδρομή. Λόγω και της ιδιότητάς του, έχει μία ιδιαίτερη ευαισθησία αλλά και εμπειρία σε θέματα αισθητικής και αρχιτεκτονικής.
Αναλυτικά η δήλωσή του, με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου, είναι η εξής:

“Αποτελεί κοινό τόπο η αναγκαιότητα μίας ολοκληρωτικής και πολυεπίπεδης αλλαγής στον Δήμο Ναυπλιέων. Υπάρχουν μικρά και μεγάλα ζητήματα σ’ αυτήν την πόλη που απαιτούν μίας άλλης αισθητικής προσέγγιση. Η πολιτιστική, πνευματική και αρχιτεκτονική κληρονομιά αυτού του τόπου πρέπει κάποτε να προστατευτεί και να αναδειχθεί, με τρόπο όμως σοβαρό και υπεύθυνο.
Τον προσεχή Νοέμβριο οι πολίτες θα αφήσουν πίσω οτιδήποτε παρωχημένο και φθαρμένο. Θα αναζητήσουν την ελπίδα σε ανθρώπους που θα μπορούν να δώσουν γρήγορα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Σε ανθρώπους με σύγχρονη αντίληψη και στέρεη παιδεία που θα καταφέρουν να βγάλουν τον Δήμο μας από το σημερινό αδιέξοδο.
Με αυτές τις σκέψεις, η επιλογή μου να στηρίξω τον Χρήστο Γραμματικόπουλο και να είμαι υποψήφιος μαζί του, πιστεύω ότι είναι επιλογή προοπτικής και ελπίδας για τον Δήμο μας.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δυναμική πρεμιέρα για την έκθεση «Γεύσεις & Όψεις» στο Πορτοχέλι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Αργολίδας, πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τριήμερο δράσεων στη Βόρεια Κυνουρία για την προστασία ιστορίας και περιβάλλοντος

Ο Όμιλος Μελέτης Ιστορίας, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Παραλίου Άστρους «ΠΥΡΑΜΙΑ», σε συνεργασία με τη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου του ΟΦΥΠΕΚΑ,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ένταξη έργου 700.000 ευρώ για την Επ.Ο. Άργος – Πυργέλλα – Αγία Τριάδα – Αραχναίο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην ένταξη ενός ακόμη σημαντικού έργου για τη συντήρηση και τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αργολίδας προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σάλος στο Ναύπλιο: Καρκινογόνος αμίαντος σε ανεμογεννήτριες προκαλεί την παρέμβαση της Περιφέρειας

Έντονη ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά έχουν προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, μετά την αποκάλυψη ότι εξοπλισμός ανεμογεννητριών που είναι αποθηκευμένος προσωρινά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »