ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, μετά τις 18:00 το απόγευμα, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης, θα απαντήσει, εκ μέρους της Κυβέρνησης, στη Βουλή σε Επίκαιρη Επερώτηση του ΛΑ.ΟΣ για τον Ορυκτό Πλούτο της χώρας (πετρέλαιο, γεωθερμία, χρυσός, κ.ά.). Η συζήτηση θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι της Βουλής. Την ίδια μέρα (Δευτέρα), στις 22:00 το βράδυ, θα συμμετάσχει σε συζήτηση στην εκπομπή της ΝΕΤ, «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ», όπου θα αναλυθούν οι πολιτικές σε ότι αφορά στην αξιοποίηση των υδρογονανθράκων (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) της χώρας, καθώς και ζητήματα ευρύτερης εξωτερικής πολιτικής.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Καταφύκι Ερμιονίδας 2026-Τάσος Λάμπρου: «Όταν υπάρχει συνεργασία Αυτοδιοίκησης και φορέων, οι επιτυχίες είναι μπροστά μας»

Κυριακή 19 Ιουλίου 2026, εκδήλωση του ΠΕΡ.ΠΟ.Σ.Ε. για το Καταφύκι, ημέρα μνήμης για τους αγώνες του χθες, ημέρα ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος του Αύριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανδριανός: Στην τελική ευθεία η επέκταση του Αναβάλου για Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι και Φίχτια

Ανδριανός: Υπεγράφη η απόφαση έγκρισης των επικαιροποιημένων τευχών δημοπράτησης της επέκτασης του Αναβάλου προς Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας: Τι απαντά το Διοικητικό Συμβούλιο για τις παράνομες συνδέσεις και το δίκτυο αποχέτευσης

Με έκπληξη, αλλά όχι με έκπληξη, διαβάσαμε την ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας σχετικά με τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Ερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Εγκαίνια της ατομικής  έκθεσης « Διαδρομές στην Αργολική γη» της εικαστικού Βασιλικής Τσούτσουβα

Το Σάββατο  25 Ιουλίου  2026 και ώρα 20:00 θα γίνουν τα εγκαίνια της ατομικής  έκθεσης « Διαδρομές στην Αργολική γη» της εικαστικού Βασιλικής Τσούτσουβα,  με επιμέλεια της Βασιλικής Ξυλινά,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Πρώτα η Πελοπόννησος»: Κάτω τα χέρια από τα Γεράνεια – Φέρνουμε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Η περιφερειακή παράταξη «Πρώτα η Πελοπόννησος» βρέθηκε σύσσωμη στη συγκέντρωση που διοργάνωσε στον Ισθμό της Κορίνθου η Επιτροπή Αγώνα «ΟΧΙ Ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »