Με την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της 25ης Ιουλίου, της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Βελτίωση ΕΟ από κόμβο Αρχαίας Νεμέας – Δερβενάκια – Μυκήνες» ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του σημαντικού αυτού έργου για την Αργολίδα.
Το έργο αυτό θα δώσει τέλος στην ασυνέχεια του οδικού άξονα που συνδέει την εθνική οδό με το επαρχιακό δίκτυο της Κορινθίας και της Αργολίδας.Για την υλοποίηση του έργου υπάρχει δέσμευση του Υπουργού Υποδομών προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την ένταξή του στο αντίστοιχο τομεακό επιχειρησιακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Δημόσια απάντηση στον Γιώργο Φραγκιουδάκη από τον κ. Σαμπαριώτη
Επιστολή-απάντηση προς τον δημοτικό σύμβουλο Ναυπλιέων, Γιώργο Φραγκιουδάκη, απέστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εφημερίδας μας «Αργολική Ανάπτυξη», ο κ. Αναστάσιος Σαμπαριώτης,





