Επιτέλους διαμαρτυρία στην ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ

Κάποτε έπρεπε να γίνει και αυτό αφού στον οδικό άξονα Αθήνας Τρίπολης η λέξη Ναύπλιο είναι απούσα και ουσιαστικά ο ταξιδιώτης προσανατολίζεται σε άλλους προορισμούς.Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος προς την ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ,  για την παντελή
έλλειψη πληροφοριακών πινακίδων σήμανσης, προς την πόλη του Ναυπλίου στο εθνικό οδικό δίκτυο Κορίνθου-Τριπόλεως και Κορίνθου Πατρών.
Στην επιστολή αναφέρεται:
Αξιότιμοι κύριοι,
Μετά την παρούσα επιστολή  και μετά από καταγγελίες επισκεπτών αλλά και  αυτοψία της υπηρεσίας μας διαπιστώθηκε, η έλλειψη πληροφοριακών πινακίδων σήμανσης, στην εθνική οδό Αθηνών -Κορίνθου και Κορίνθου-Τριπόλεως με αναφορά στην πόλη του  Ναύπλιου τόσο για τον εντοπισμό της κατεύθυνσης της όσο και της χιλιομετρικής της απόστασης.
Ο αποκλεισμός του δήμου Ναυπλιέων από την σήμανση στο εθνικό οδικό δίκτυο το οποίο εποπτεύεται από την εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ, μόνο σκοπιμότητα μπορεί να υποκρύπτει, που οδηγεί στην υποβάθμισή της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδας, του δεύτερου πιο δημοφιλή τουριστικού προορισμού της Ελλάδος, και φυσικά ολόκληρου   του Δήμου Ναυπλιέων και γι αυτό μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.
Για τους παραπάνω λόγους, κρίνεται αναγκαία η  άμεση τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων κατεύθυνσης, με την αναγραφή «Ναύπλιο» στα σημεία σήμανσης της εθνικής οδού Κορίνθου -Τριπόλεως και Κορίνθου- Πατρών, προκειμένου  να αποτραπεί μια δυσμενής εξέλιξη, η οποία θα έχει ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις για την πόλη του Ναυπλίου και την αναβάθμιση της, την οποία επιδιώκουν εδώ και δεκαετίες σύσσωμοι οι τοπικοί φορείς, που δικαιολογημένα θεωρούν την πρωτεύουσα του νομού, το Ναύπλιο, ως σημείο ανάπτυξης της Αργολίδας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Έργο 1 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση του δρόμου Κολιάκι – Επίδαυρος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΠΠΑ) Πελοποννήσου 2026–2030 το έργο «Συντήρηση – Βελτίωση Οδού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Στη σκιά του Παλαμηδιού και υπό το φως του φεγγαριού, η 35η συνάντηση εκδοτών, συγγραφέων και αναγνωστών

Η καθιερωμένη Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο που πραγματοποιείται κάθε Αύγουστο στον πεζόδρομο της Πλατείας Ωνάση, στη σκιά του Παλαμηδιού, φέτος θα ξεκινήσει την Παρασκευή 31 Ιουλίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Επιδαύρου: Έργα οδοποιίας 14 χλμ. με χρηματοδότηση 2 εκατ. € – Χρόνης: «Συνεχίζουμε με σχέδιο»

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των προτάσεων για τα έργα βελτίωσης Αγροτικής οδοποιίας, κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων/ ΠΑΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »