Από τη δημοτική παράταξη Αλλαγή Πορείας δόθηκε στην δημοσιότητα η ακόλουθη δήλωση του Γιώργου Μουσταίρα:
Σε καιρούς που η Πατρίδα και η Κοινωνία της δοκιμάζονται ως προς την προοπτική της
επιβίωσής τους, όσοι αισθανόμαστε υπεύθυνοι απέναντι σ’ αυτόν τον τόπο οφείλουμε να παραμερίζουμε εγωισμούς και διαφορετικές οπτικές των επιμέρους θεμάτων προς όφελος του κοινού καλού.
Γι’ αυτό, αναλαμβάνοντας την ευθύνη απέναντι στην ιστορία μου και αναγνωρίζοντας την εθνική πρωτοπορία του Δημήτρη Καμπόσου στην μάχη που οφείλουμε να δώσουμε όλοι μας για τα απαράγραπτα Εθνικά Δίκαια απέναντι στην Ιστορία και την ακεραιότητα της Μακεδονίας μας, στέκομαι δίπλα του, χωρίς να επιθυμώ κανένα αντάλλαγμα πλην του δικαιώματος της συμμετοχής στον κοινό Αγώνα.
Γιώργος Ν. Μουσταΐρας

Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τις ΠΕ Αργολίδας και Κορινθίας την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη





