Γιάννης Μαλτέζος: η αντιπροσώπευση της Νέας Δημοκρατίας στα επερχόμενα δύο συνέδρια θα είναι ουσιαστική

Την διαβεβαίωση οτι  η αντιπροσώπευση της Νέας Δημοκρατίας στα επερχόμενα δύο συνέδρια από τον ίδιο  και τους εννέα συνεκλεγέντες  θα είναι ουσιαστική, καίρια και αντιπροσωπευτική, σεβόμενοι την αξία της κάθε ψήφου έδωσε ο Γιάννης Μαλτέζος στή δήλωση που έκανε μετά την εκλογή του στην οποία αναφέρει:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους στις εσωκομματικές
εκλογές της 13ης Μαίου.
Ήταν εξαιρετικά μεγάλη η συμμετοχή των νεοδημοκρατών στις εκλογές αυτές, όπως σημαντικά μεγάλος ήταν και ο αριθμός εκείνων που με επέλεξαν, εκλέγοντάς με πρώτο ανάμεσα στους συνέδρους με 1.296 ψήφους.
Η συμμετοχή στις εκλογές αλλά και τα αποτελέσματα αυτών παράγουν έντονα πολιτικά μηνύματα: Ανανεώνουν την εμπιστοσύνη του κόμματος στον αρχηγό μας, επιβεβαιώνουν ότι η κοινωνία έχει πια την ετοιμότητα και τη θέληση να διεκδικήσει αποφασιστικά τον τερματισμό της άθλιας διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την επιστροφή στις αξίες της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία, και το αίτημα για ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες και οργανωτικές δομές αποδείχθηκε ισχυρότερο από οποιαδήποτε δύναμη αντίστασης και εσωστρέφειας.
Επίσης επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά ότι τα  μέλη της παράταξής μας είναι ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι, αποφασίζοντας κυρίαρχα, ανεμπόδιστα, μακριά από δεσμεύσεις και ατομικές μικροπολιτικές.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η αντιπροσώπευση της Νέας Δημοκρατίας στα επερχόμενα δύο συνέδρια από εμένα και τους εννέα συνεκλεγέντες  μου θα είναι ουσιαστική, καίρια και αντιπροσωπευτική, σεβόμενοι την αξία της κάθε ψήφου με την οποία μας τιμήσατε.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη τιμή την οποία μου έκανε ορίζοντάς με το 2016 Πρόεδρο Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου. Η θέση αυτή καταργήθηκε την 13η Μαίου 2018, όπως προβλέπει ο νέος Κανονισμός Πανελλαδικής Οργάνωσης.  Ευχαριστώ   για τη συνεργασία το Γραμματέα Στέλιο Κονταδάκη και όλα τα στελέχη του Οργανωτικού και βεβαίως όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου σε όλη την Πελοπόννησο, τους Προέδρους και τα μέλη των ΝΟΔΕ, τους Προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜΤΕ, τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος. Δηλώνω δε παρών και στις επόμενες μάχες του κόμματος, όποτε τούτο μου ζητηθεί.
Γιάννης Μαλτέζος
Δικηγόρος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επιμελητήριο Αργολίδας: Έμπρακτη στήριξη στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, Danaon Cup – Λένα Πετράκη 2026

Στην τελετή λήξης της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, Danaon Cup – Λένα Πετράκη 2026, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Κίου στις 26 Ιουνίου 2026 παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Πολιτική «κωλοτούμπα» του Σωκράτη Δωρή-Επέστρεψε στην αγκαλιά του Ορφανού

Η συγκεκριμένη επιστροφή, η οποία αποτελεί μια σοκαριστική επίδειξη κυνισμού, αναδεικνύει πώς οι βαρύτατες καταγγελίες περί διαφθοράς μπορούν να μετατραπούν, εν μια νυκτί, σε απλά εργαλεία εσωπαραταξιακού παζαριού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Άκυρη η ψηφοφορία για τη Δημοτική Επιτροπή λόγω αποκλεισμού των ανεξάρτητων συμβούλων;

Ένταση επικράτησε κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων για την εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Δημοτικής Επιτροπής, καθώς δεν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Μικροί βιβλιοθηκονόμοι σε δράση στο ΦΟΥΓΑΡΟ

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας: Με σύνθημα «Βιβλία, παράθυρα ανοιχτά» (σε παράφραση της γνωστής φράσης του Νικηφόρου Βρεττάκου), ερχόμαστε φέτος κοντά στο βιβλίο σε όλες του τις μορφές!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »