Συνάντηση φορέων που συμμετέχουν στην πολιτική προστασία πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο. Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν η πρόληψη επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, η
αντιμετώπιση πυρκαγιών και η αποτροπή τους εν τη γενέσει. Η συζήτηση περιστράφηκε στον τρόπο καταστολής μιας υποτιθέμενης πυρκαγιάς στον λόφο του Παλαμηδίου και στα αλσύλλια του δήμου γενικότερα.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν πέραν του Δημάρχου Ναυπλιέων, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της αρχαιολογίας, της διεύθυνσης Δασών, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων, της ΔΕΥΑΝ καθώς και ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Νομού.
Η συνάντηση αυτή αποτελεί μέρος τακτικών συναντήσεων φορέων του Δήμου που πραγματοποιούνται προληπτικά για τις πυρκαγιές από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

«Εύξεινος Μνεία» και «Αριάδνη»: Ένας κύκλος αγάπης και συμπερίληψης που συγκίνησε την Αργολίδα
Σε ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης και αληθινής χαράς, ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Εύξεινος Μνεία» πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Απριλίου ένα από τα πιο όμορφα και ουσιαστικά





