Το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018, στον χώρο του 1ου Γενικού Λυκείου Άργους, πραγματοποιήθηκε ο 79ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» και ο 2ος Τοπικός Διαγωνισμός στα
Μαθηματικά «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ».
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 177 μαθητές και μαθήτριες από τα γυμνάσια και τα λύκεια του νομού Αργολίδας. Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.
Οι μαθήτριες και οι μαθητές που θα διακριθούν στον διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ» θα συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2019.
Το παράρτημα Αργολίδας της Ε.Μ.Ε. θα τιμήσει τους διακριθέντες των μαθηματικών διαγωνισμών σε ειδική εκδήλωση, όπως κάθε χρόνο.
Σε σχετική ανακοίνωση το παράρτημα αναφέρει τα ακόλουθα: «Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους μαθηματικούς, της δημόσιας και της ιδιωτικής εκπαίδευσης, που με την παρουσία τους βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού.
Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος.»

ΓΣΕΕ: Πώς αμείβεται η αργία της 15ης Αυγούστου
Η ΓΣΕΕ, μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζόμενων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), www.kepea.gr ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο αμοιβής





