«Έφυγε» σήμερα από κοντά μας, η συντρόφισσα και συναγωνίστρια Ράνια Αντωνίου σε ηλικία 65 ετών, μετά από πολύχρονη και παλληκαρήσια μάχη με τον καρκίνο.
Η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου και η
Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα παιδιά της, Τάσο Αντωνίου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και στον Άκη Αντωνίου, στέλεχος του Κόμματος.
Η κηδεία της θα είναι πολιτική και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στα Λευκάκια Αργολίδας στις 4:00μ.μ.
Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Ένταξη έργου 700.000 ευρώ για την Επ.Ο. Άργος – Πυργέλλα – Αγία Τριάδα – Αραχναίο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
Στην ένταξη ενός ακόμη σημαντικού έργου για τη συντήρηση και τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αργολίδας προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού




