Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, μετά την απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Κικίλια για την αντιμετώπιση του Κορωνοιού να ματαιώσει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, ο Δήμος μας με μεγάλη λύπη, όμως με αίσθημα ευθύνης για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας
είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας και ακυρώνει όλες τις εκδηλώσεις έως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020.
Όλοι μας συμμεριζόμαστε την αγωνία των επαγγελματιών του τόπου αλλά και όλων των εργαζομένων που αγωνίστηκαν για την διεξαγωγή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Δήμο μας όμως δεν μπορεί και να παραβλέψει την τεράστια ευθύνη που έχει απέναντι στην διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
Συστήνουμε ψυχραιμία και αυστηρή τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής.

Μέσα από ένα δωμάτιο νοσοκομείου, πριν να είναι αργά…-Της Έλενας Λεζέ
Έρχονται στιγμές που η ζωή σε αναγκάζει να σταματήσεις. Όχι επειδή το θέλεις αλλά επειδή δεν έχεις άλλη επιλογή. Ένα δωμάτιο νοσοκομείου μπορεί να γίνει ένα τέτοιο σταμάτημα.





