Εξοπλισμός και αναλώσιμα από την Περιφέρεια προς δομές υγείας και δήμους

Εξοπλισμό και υλικά προς τις δομές υγείας, τους ΟΤΑ και άλλους δημόσιους φορείς, προώθησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για την ενίσχυσή τους, με σκοπό την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, συνολικά διατέθηκαν 6 isobox (από ένα στα Κέντρα Υγείας Αρεόπολης, Βλαχιώτη, Γυθείου, Μελιγαλά, καθώς και στο Νοσοκομείο Κορίνθου), κι ακόμα 115 λίτρα αντισηπτικού υγρού (στα νοσοκομεία Αργους, Ναυπλίου, Καλαμάτας Τρίπολης, στους Δήμους Τρίπολης και Γορτυνίας και στα Λιμεναρχεία Αστρους και Λεωνιδίου), 4.500 γάντια μιας χρήσης (στα νοσοκομεία Αργους, Ναυπλίου, Καλαμάτας Τρίπολης, στους Δήμους Τρίπολης και Γορτυνίας και στα Λιμεναρχεία Αστρους και Λεωνιδίου), 305 στολές εκ των οποίων οι 5 τύπου tyvek (στα νοσοκομεία Κορίνθου, Αργους, Ναυπλίου, Καλαμάτας Τρίπολης και στα Λιμεναρχεία Αστρους και Λεωνιδίου), 300 γυαλιά (στα νοσοκομεία Κορίνθου, Αργους, Ναυπλίου, Καλαμάτας Τρίπολης και στα Λιμεναρχεία Αστρους και Λεωνιδίου), καθώς και μια συσκευή μοριακού ελέγχου PCR μαζί με τα σχετικά αντιδραστήρια (στο Νοσοκομείο Καλαμάτας).
Τέλος, διατέθηκαν ποσότητες αναλώσιμων (όπως κρεμοσάπουνα και χλωρίνες) στα νοσοκομεία Αργους, Ναυπλίου, Τρίπολης και Καλαμάτας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Υποβολή voucher για την εγγραφή βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει, τους νόμιμους κηδεμόνες βρεφών και νηπίων που έλαβαν voucher ότι μπορούν να το καταθέσουν στα γραφεία της Διεύθυνσης, επί της οδού Ηρακλέους 6, προκειμένου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »