Θέσεις εργασίας για έξι Φύλακες Πυρασφάλειας στο Δήμο Άργους-Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Ειδικότητες: ΥΕ Φύλακες Πυρασφάλειας (4 μήνες)

Αιτήσεις γίνονται δεκτές κατά το χρονικό διάστημα από 16 /5/2020 έως και 22 /5/2020, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες [ 07: 00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.], στην έδρα του Δήμου Αργους-Μυκηνών, επί της οδού Καποδιστρίου 9-11 και κατατίθενται αυτοπροσώπως ή με άλλο, νόμιμα εξουσιοδοτημένο, πρόσωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δημαρχείο ΑργουςΜυκηνών, στα τηλέφωνα 2751360043, 2751360071, κ. Σαλεσιώτου Ιωάννα ή κ. Θεοδωροπούλου Μαρίνα.

Η προκήρυξη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. Κωνσταντίνο Μπροδήμα

Τελετή Τιμής & Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ. ΜΠΡΟΔΗΜΑ – Αποκαλυπτήρια Μνημείου πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛ.ΔΥ.Κ. το 1974

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »