Ομάδα εθελοντών οργανώνει ο Σύλλογος «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» στοχεύει  σε μια κοινωνία αλληλοβοήθειας και συμπαράστασης στον πάσχοντα συνάνθρωπο και στον άνθρωπο γενικότερα.

Με γνώμονα την ανιδιοτελή και ουσιαστική προσφορά και την  προάσπιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» προσκαλεί όποια-όποιον επιθυμεί, να κάνει τον εθελοντισμό στάση ζωής, προσφέροντας την πολύτιμη βοήθεια του στο έργο της.
Ελάτε να συμπορευτούμε ώστε ο αλτρουισμός, η αμοιβαιότητα, η κατανόηση και η αλληλεγγύη να γίνουν οι κρίκοι μιας αλυσίδας ανθρωπιάς και σεβασμού στον άνθρωπο.
Οποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στις ομάδες εθελοντών του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο του συλλόγου 27510-68858  και 27510-69368 κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη – Παρασκευή 10πμ-1μμ και Τετάρτη 6-9μμ )
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Λουκέτο» στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου από τον Μαντζαβράκο ντάλα καλοκαίρι για εργασίες συντήρησης!

Σε μια απόφαση που προκαλεί την κοινή λογική και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Ηλίας Μαντζαβράκος. Με επίσημο δελτίο τύπου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Άργος: Ανακοίνωση – ευχαριστήριο Καραντζούλη Αναστασίου για υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένης

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές και ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άργους – Μυκηνών για την άμεση, αποτελεσματική και άρτια διαχείριση της υπόθεσηςΑΡΓΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αργολίδα: Μεγάλη πυρκαγιά στο Αδάμι Επιδαύρου – Σηκώθηκαν 4 εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από εκδήλωση μεγάλης πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι του Δήμου Επιδαύρου, στην Αργολίδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Μάρω Κοντού

Έφυγε από τη ζωή η Μάρω Κοντού σε ηλικία 92 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στο κοινό που την αγάπησε μέσα από τη σπουδαία πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »