Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αργολίδα αύριο Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου

 

Σύμφωνα με την πρόγνωση Καιρικών Φαινομένων και τον ημερήσιο Χάρτη Πρόληψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για αύριο Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ο κίνδυνος πυρκαγιάς για την Π.Ε Αργολίδας είναι πολύ υψηλός, κατηγορία 4.

Ως εκ τούτου οι πολίτες καλούνται να τηρούν τις απαγορευτικές διατάξεις κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων στους εθνικούς δρυμούς, δάση και σε ευπαθείς περιοχές. Οι περιοχές για την Αργολίδα, αναφέρονται στην απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας με αριθμό 803/02-07-2020 ΑΔΑ :Ω1ΟΖ7Λ1-Φ3Ε.
Οι πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην προβούν σε καμία ενέργεια που θα είναι αιτία εκδήλωσης πυρκαγιάς. Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με το άρθρο 458 του Ποινικού Κώδικα.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δημήτρης Πτωχός: «Επενδύσεις σε μαρίνες και υποδομές αλλάζουν τον χάρτη του θαλάσσιου τουρισμού»

Με σαφή αναπτυξιακή στόχευση και έμφαση στις υποδομές και τη στρατηγική ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού, τοποθετήθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός κατά την παρουσία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »