ΕΛΣΤΑΤ: «Βουτιά» του κύκλου εργασιών στον κλάδο υπηρεσιών καταλύματος το β’ τρίμηνο

Mείωση 96,9% παρουσίασε ο δείκτης κύκλου εργασιών στον κλάδο παροχής υπηρεσιών καταλύματος στην Ελλάδα κατά το β΄τρίμηνο του 2020 έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2019, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων της πανδημίας.

Το β’ τρίμηνο του 2019 ο ίδιος δεικτης παρουσίαζε μείωση 1,3% έναντι του δείκτη β’ τριμήνου του 2018.
Όσον αφορά την εστίαση, ο δείκτης κύκλου εργασιών το β’ τρίμηνο του 2020 παρουσίασε μείωση 66% σε ετήσια βάση, έναντι αύξησης 5,7%, που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του έτους 2019 προς το 2018.
Για τους δύο παραπάνω κλάδους, ο δείκτης παρουσίασε μείωση 84,6% έναντι αύξησης 1,5%, που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του έτους 2019 προς το 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για εκλογή νέου Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

Η συνεδρίαση που αφορά την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής, σηματοδοτεί την έναρξη της 2ης θητείας της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναστασία Αργυροπούλου για Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους: «Σπουδαία ημέρα και νέα εποχή για τον πολιτισμό μας»

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δήμου Άργους-Μυκηνών, Αναστασία Αργυροπούλου, χαιρετίζει την επαναλειτουργία του ιστορικού μουσείου μετά από 12 χρόνια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην 90η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 90η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ από 05-13.09.2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Η Κική Δημουλά στα «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, μετά την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία «Πορτρέτα πολιτικών» που κάλυψε ολόκληρο το 2024, προχωρά σε μια νέα πρωτοβουλία, με τον γενικό τίτλο «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Έμπρακτη στήριξη στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, Danaon Cup – Λένα Πετράκη 2026

Στην τελετή λήξης της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, Danaon Cup – Λένα Πετράκη 2026, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Κίου στις 26 Ιουνίου 2026 παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »