
Ολοκληρώθηκε το τριήμερο Αντάμωμα των Απανταχού Αχλαδοκαμπιτών, ένας θεσμός που διατηρεί ζωντανούς τους δεσμούς των Αχλαδοκαμπιτών με τον τόπο καταγωγής τους.
Στις εκδηλώσεις έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη σημασία του θεσμού, αλλά και στη σταθερή παρουσία της δημοτικής αρχής στον Αχλαδόκαμπο, με έργα και παρεμβάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της περιοχής.
Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών αποτέλεσε βασικό χρηματοδότη και υποστηρικτή του φετινού Ανταμώματος, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πραγματοποίηση του τριήμερου και στηρίζοντας έμπρακτα έναν θεσμό με ιδιαίτερη σημασία για τον Αχλαδόκαμπο και τους ανθρώπους του.















