Ανοικτά τα ενδεχόμενα για τις έδρες της Αργολίδας- Επικοινωνιακή μάχη για την κατάκτηση της έδρας

Η εμφάνιση εκπροσώπου στο Ναύπλιο, της “ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ” στο οποίο ηγείται η Αφροδίτη Λατινοπούλου, είναι ένα μικρό δείγμα της κινητικότητας που υπάρχει σε όλα τα κόμματα προκειμένου να δημιουργήσουν ισχυρά ψηφοδέλτια για να διεκδικήσουν μία έδρα στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές. Η συνάντησή του με στελέχη όπως ο Νίκος Γκαβούνος, σίγουρα αποτελεί μέρος της προσπάθειας για ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου. Αν εξαιρέσει κανείς την σιγουριά που υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία για το Γιάννη Ανδριανό, για πρώτη φορά στην Αργολίδα όλες οι άλλες θέσεις είναι ανοικτές.

Το ΠΑΣΟΚ όπως όλα δείχνουν θα ισχυροποιηθεί σημαντικά με την παρουσία δύο ισχυρών γυναικών και την πιθανή κάθοδο του Παναγιώτη Ψυχογυιού ενώ ενισχυμένη θα βγει και η ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα όπου ήδη η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπαδημόπουλου δίνει διέξοδο σε αυτούς που θέλουν να επενδύσουν σε νέα πρόσωπα.

Από την άλλη πλευρά η φημολογούμενη κάθοδος του Δημήτρη Σχοινοχωρίτη στο ψηφοδέλτιο του Αντώνη Σαμαρά που αναμένεται να ενισχυθεί και από νέα πρόσωπα με ερείσματα στην κοινωνία, δημιουργούν την προοπτική κατάκτησης της έδρας. Το δεδομένο που υποστηρίζει την προοπτική για εκλογή βουλευτή είναι και τα υψηλά ποσοστά που συγκεντρώνει ο Αντώνης Σαμαράς στην Αργολίδα.

Άγνωστη είναι μέχρι τώρα η δυναμική που θα αναπτύξει το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού αφού δεν υπάρχει καταγεγραμμένη κομματική εκπροσώπηση ούτε έχουν εμφανισθεί ακόμα ονόματα υποψηφίων βουλευτών. Θέμα υπάρχει με τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο εγκατέλειψε ο Γιώργος Γαβρήλος δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να πολιτευτεί εκ νέου σε αυτόν.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αυτή η μάχη θα είναι μάχη επικοινωνιακής πολιτικής σε μία προσπάθεια που θα κρατήσει μέχρι το τέλος για τις εντυπώσεις απέναντι στους ψηφοφόρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδιάζεται άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στην Αργολίδα τις αμέσως επόμενες μέρες.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Άργους–Μυκηνών: Εκπαιδευτική Συνάντηση “Πιλοτική εφαρμογή εκπαιδευτικής εργαλειοθήκης για επαγγελματίες που εργάζονται με νέους”

Ο Δήμος Άργους–Μυκηνών σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό Learning Seed, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου SOULS, διοργανώνει εκπαιδευτική συνάντηση αφιερωμένη σε youth workers,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οι επενδύσεις του σεΐχη Ταχνούν μπιν Ζαγέντ επεκτείνονται στην Ερμιονίδα – Νέο ξενοδοχείο 612 κλινών μετά το Scarlet Beach

Νέα μεγάλη τουριστική επένδυση δρομολογείται στην Ερμιονίδα από τα επενδυτικά συμφέροντα που συνδέονται με τον σεΐχη Ταχνούν μπιν Ζαγέντ αλ Ναϊάν, πρόεδρο της International Holding Company

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας: Πρόσκληση για το καθιερωμένο καλοκαιρινό καφεδάκι στο Ναύπλιο

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” σας προσκαλεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026 και ώρα 7.30 μ.μ. στο καθιερωμένο καλοκαιρινό καφεδάκι, που θα πραγματοποιηθεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »