Δήμος Άργους – Μυκηνών: Οδηγίες προς τους πολίτες για τη διαχείριση των απορριμμάτων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, ενόψει των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, καλεί τους δημότες να συμβάλουν στην προστασία της δημόσιας υγείας και στη διευκόλυνση του έργου της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Παρακαλούνται οι πολίτες:

-Να απορρίπτουν τα οικιακά απορρίμματα κατά τις βραδινές ώρες ή λίγο πριν από την προγραμματισμένη διέλευση του απορριμματοφόρου.

-Να φροντίζουν ώστε οι σακούλες απορριμμάτων να είναι καλά κλεισμένες.

-Να μην εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα δίπλα στους κάδους, αλλά να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας για τον προγραμματισμό της αποκομιδής τους.

Παράλληλα, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον καύσωνα, έχει ήδη λάβει σχετική απόφαση, η οποία έχει κοινοποιηθεί στους εργαζόμενους. Σύμφωνα με αυτή, όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες θα εργάζονται με μειωμένο ωράριο, όπως προβλέπεται από τα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειάς τους.

Η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της καθαριότητας και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ευχαριστεί τους δημότες για την κατανόηση και τη συνεργασία τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Επαναλειτουργεί το Κολυμβητήριο με αναλυτική ενημέρωση για τις εργασίες

Μετά την κριτική και τα ερωτήματα που έθεσε η «Αργολική Ανάπτυξη» για το επικοινωνιακό «θολό τοπίο» γύρω από το αρχικό κλείσιμο του κολυμβητηρίου Ναυπλίου και τη μετέπειτα παράταση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πνευματική ανάταση: Η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας του Όρους των Ελαιών από τα Ιεροσόλυμα στο Ναύπλιο

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και συγκινητική θρησκευτική στιγμή ετοιμάζεται να ζήσει η πόλη του Ναυπλίου, καθώς στα τέλη Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί ένα από τα σημαντικότερα κειμήλια της Χριστιανοσύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Έκτακτη ανακοίνωση Γεωργόπουλου για αλλεπάλληλες απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης στην Ερμιονίδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέο κύμα με απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης στην περιοχή της Ερμιονίδας, γεγονός που ανάγκασε τη Δημοτική Αρχή να εκδώσει επείγουσα ανακοίνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τατούλης: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν μπορεί να διοικείται με «φωτοβολίδες» για πρωτοσέλιδα»

Μετωπική επίθεση κατά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εξαπολύει με σκληρή δήλωσή του ο Πέτρος Τατούλης, κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακά πυροτεχνήματα» και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »