Πρόσκληση για την ετήσια εορτή του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός»

Ο Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός» σας προσκαλεί στην ετήσια εορτή του η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαΐου 2026, κατά την οποία τιμάται η μνήμη του Αγίου Πέτρου, Επισκόπου και Πολιούχου του Άργους, Θαυματουργού και Προστάτου του Συλλόγου, και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός».

Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας θα εκφωνήσουν οι κύριοι Γεώργιος Κόνδης- Κοινωνιολόγος και Γεώργιος Γιαννούσης- Πρόεδρος της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας και Πολιτισμού, με θέμα: «Δημήτριος Κ. Βαρδουνιώτης- μια μεγάλη προσωπικότητα στο τιμόνι του Δαναού»

Παράλληλα, θα βραβευθούν ως είθισται, οι πρωτεύσαντες μαθητές και μαθήτριες των Γενικών Λυκείων του Άργους, κατά το σχολικό έτος 2024-2025.

Τιμητική Διάκριση θα αποδοθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα «Παναργειακός».

Η Ωδή εις τον Σύλλογον Δαναόν και ο Ύμνος του Άργους θα αποδοθούν από τους σολίστ και καθηγητές μουσικής κ. Ανδρέα Ρεντούλη- τενόρο και κυρία Ράνια Κουτρούλη- μεσόφωνο.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Δ. Παπανικολάου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Κύκλος επισκέψεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες από τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό για την εξειδίκευση του έργου και τη διαβούλευση για το νέο αναπτυξιακό σχέδιο

Με κεντρικό μήνυμα «Πελοπόννησος 360: Από τον διάλογο στην πράξη» εγκαινιάζεται η νέα πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού κατά την οποία ξεκινά ένας νέος κύκλος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Στο Ναύπλιο αύριο Τρίτη 28/4 ο Μητσοτάκης, στο πέμπτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας – Το πρόγραμμα

Το Ναύπλιο είναι ο επόμενος σταθμός του προσυνεδριακού διαλόγου στην πορεία προς το 16ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Μαΐου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »