Η Νέα Αριστερά Αργολίδας αποχαιρετά τον Κώστα Ψύχο

Η Νέα Αριστερά Αργολίδας αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Κώστα Ψύχο, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, 11 Απριλίου 2026, σε ηλικία 64 ετών.

“Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Κώστα Αθ. Ψύχο που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε ηλικία 64 ετών.

Ο σύντροφος Κώστας ήταν ένας άνθρωπος ήπιος και ευγενικός. Όσοι τον γνώρισαν θα θυμούνται τη σεμνότητά του, την καλοσύνη του και την ειλικρινή του διάθεση να στέκεται δίπλα στους ανθρώπους.

Υπηρέτησε επάξια τον δημόσιο ρόλο του ως υπάλληλος του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Αργολίδας, ενώ παρέμεινε σε όλη του τη διαδρομή ενεργός στον χώρο της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Από την ΕΚΟΝ «Ρήγας Φεραίος» μέχρι τη συμμετοχή του στη Νέα Αριστερά και ως σύνεδρος στο πρόσφατο Συνέδριό μας, κράτησε μία στάση συνέπειας απέναντι στα πολιτικά του πιστεύω.

Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία του Άργους και σε όλους και όλες που συμπορεύτηκαν μαζί του.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.”

Η κηδεία του Κώστα Ψύχου θα γίνει τη Δευτέρα 13 Απριλίου, στις 4μμ, στον Τίμιο Πρόδρομο στο Άργος. Η σορός θα βρίσκεται στον ιερό ναό για προσκύνημα στις 3μμ. Η ταφή θα γίνει στην Κοίμηση της Θεοτόκου.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γιάννης Μανώλης: «Η Πολιτιστική Ναυπλιάδα εμπλουτίζει τη ναυτική παράδοση του Ναυπλίου»

Στην καθοριστική σημασία της επανακαθιέρωσης της Ναυτικής Εβδομάδας, αλλά και στην εξέλιξη των πολιτιστικών θεσμών της πόλης, αναφέρθηκε με δημόσια παρέμβασή του ο πρώην Αντιδήμαρχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Πολιτική θύελλα για την «ωρολογιακή βόμβα» των 7 στρεμμάτων-Ευθύνες Ορφανού δείχνει ο Φραγκιουδάκης

Σε πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης με φόντο την ασφάλεια των πολιτών έχει μετατραπεί η δημόσια συζήτηση στο Ναύπλιο, μετά τις σοβαρές καταγγελίες του ανεξάρτητου δημοτικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Βραδιά με επιτυχίες μεγάλων συνθετών με τον Άγγελο Ανδριανό

Σε συνέχεια των καλοκαιρινών εμφανίσεών του στο πλευρό των Γ. Χατζηνάσιου – Στ. Κορκολή, αλλά και Χρήστου Νικολόπουλου, ο δικός μας Άγγελος Ανδριανός επιμελείται, ενορχηστρώνει και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »