Δ. Πτωχός από το Ναύπλιο: «Η Ευαγγελίστρια καλύπτει το κενό των κοινωνικών δομών της Πολιτείας»

Η επίσκεψη του Δημήτρη Πτωχού, το πρωί της Μ. Τετάρτης 8 Απριλίου 2026, στη δομή του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, ανέδειξε τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς της εκκλησίας.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναγνώρισε το κενό που καλύπτει η συγκεκριμένη δομή εκεί που η πολιτεία υστερεί, εξαίροντας το έργο του π. Ελευθερίου Μίχου και των εθελοντριών.

Παράλληλα με την κοινωνική ενημέρωση, η επίσκεψη είχε και πολιτιστικό χαρακτήρα με την περιήγηση στο Εκκλησιαστικό Μουσείο και το παρεκκλήσι του Αγίου Παϊσίου.

Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου συνόδευαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολιδας Β. Σιδέρης οι Αντιπεριφερειάρχες Τάσος Γανώσης και Γιάννης Μαντζούνης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Γιάννης Μπούνος και Δημήτρης Σχοινοχωρίτης και στελέχη της Περιφέρειας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπητό μας συνάδελφο, Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας,ε.α. Αστυνόμο Α’ ΚΑΡΡΑ Παρασκευά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του ένα σπουδαίο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ενημέρωση από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών για την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου 2026

Με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου 2026 την Παρασκευή 1η Μαΐου, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων την υποχρέωσή τους για άμεσο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »