Άργος: Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου “Πρόσεχε τι εύχεσαι”

Η Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών διοργανώνει την παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου «Πρόσεχε τι εύχεσαι» του συγγραφέα Παναγιώτη Δημητρόπουλου, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, στις 18:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το παραμύθι «Πρόσεχε τι εύχεσαι», με την τρυφερή εικονογράφηση της Μαριάννας Φραγκούλη, αφηγείται την ιστορία ενός παιδιού που ανακαλύπτει τη δύναμη και τις συνέπειες των ευχών. Με φαντασία, χιούμορ και συναισθηματικό βάθος, το βιβλίο μιλά για την αξία της ενσυναίσθησης, τη σημασία των επιλογών και το πώς συχνά αυτό που επιθυμούμε μπορεί να μην είναι πάντα αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων και Πολιτισμολόγος. Με αγάπη για τη φιλαναγνωσία και τη δύναμη του παραμυθιού, δημιουργεί ιστορίες που μιλούν για την ενσυναίσθηση, την οικογένεια, τη φιλία και τις αξίες της ζωής.

Έχει εκδώσει τα βιβλία «Φάρος», «Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι», «Πρόσεχε τι εύχεσαι» και «Μπαμπάς μου ο Ήρωάς μου» (Ελληνοεκδοτική), καθώς και τα «Το Μυστικό της Γαλέρας» (Αρτέον) και «Τρεις Νύχτες, Ένα Θαύμα» (Σαΐτης). Τα έργα του «Φάρος», «Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι» και «Μπαμπάς μου ο Ήρωάς μου» διακρίθηκαν στα δέκα καλύτερα παιδικά βιβλία της κατηγορίας τους στον ετήσιο διαγωνισμό Public, ενώ οι τίτλοι του έχουν αναδειχθεί σε best seller και συχνά φιγουράρουν στις λίστες των ευπώλητων.
Στόχος του είναι να δημιουργεί βιβλία που δεν ψυχαγωγούν απλώς, αλλά εμπνέουν τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο και τον εαυτό τους μέσα από τις σελίδες.

Η εκδήλωση

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε ένα ζεστό, φιλικό περιβάλλον για τα παιδιά και τις οικογένειες, με αφήγηση αποσπασμάτων και διαδραστικές – βιωματικές δράσεις, που ενώνουν το παιχνίδι με τη γνώση.

Να είστε όλοι εκεί!

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών
Γιάννης Μαλτέζος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Εύξεινος Μνεία» και «Αριάδνη»: Ένας κύκλος αγάπης και συμπερίληψης που συγκίνησε την Αργολίδα

Σε ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης και αληθινής χαράς, ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Εύξεινος Μνεία» πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Απριλίου ένα από τα πιο όμορφα και ουσιαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Mοναδική βιωματική εμπειρία για παιδιά στον ιστορικό χώρο της Πυραμίδας Ελληνικού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου, η εκδήλωση με τίτλο «Στα ίχνη της “Πυραμίδας”: Ένα ταξίδι στο Χρόνο και την Παράδοση»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών: Κάλεσμα στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Ναύπλιο

140 χρόνια από το Σικάγο του 1886 και τους αγώνες για το 8ωρο ως την ματωμένη Πρωτομαγιά του 1936 στη Θεσσαλονίκη και την ηρωική θυσία των 200 κομμουνιστών στην Καισαριανή την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »