Λύγισε στο φινάλε 2-3 ο Φείδωνας απέναντι στον πανίσχυρο και πρωτοπόρο Πύργο

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η νεανική ομάδα του Φείδωνα απέναντι στον πολύ ισχυρό Πύργο, μια ομάδα με δέκα φορές μεγαλύτερο προϋπολογισμό και 5 ξένες αθλήτριες στη σύνθεσή της.

Ο αγώνας, που διεξήχθη στο γήπεδο Κιβερίου για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών, ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικός μέχρι το τέλος και κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Στο 27′ ο Φείδων προηγήθηκε ύστερα από εξαιρετικά εκτελεσμένη κομπίνα σε κόρνερ της 12χρονης Βασίλα και σέντρα της 14χρονης Κεχαγιά, για να σκοράρει η 13χρονη Βλαχοπούλου με κεφαλιά.

Ο Πύργος απάντησε άμεσα (29′) με μια μάλλον τυχερή σέντρα-σουτ της Παναγοπούλου από αριστερά.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Φείδωνα μπροστά στο σκορ με 2-1, χάρη στο γκολ που πέτυχε η Κολέμπα στο 33′ μετά από πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια και ασίστ της Σαμπάνη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πύργος πίεσε και βρήκε γρήγορα γκολ ισοφάρισης, ύστερα από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ της Torrealba στο 47′.

Στο 75′ η Σαμπάνη κεραυνοβόλησε την Buitrago, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να σκάει εμφανώς μέσα από τη γραμμή του τέρματος, με την διαιτητή να δείχνει “παίζετε”.

Το νικητήριο τέρμα για τις φιλοξενούμενες πέτυχε στο 81′ η Παναγοπούλου με ατομική προσπάθεια.

Ο Πύργος με τη νίκη αυτή συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με τον Παναιτωλικό.

Τα νεαρά κορίτσια του Φείδωνα κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα των φιλάθλων και απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι αξίζουν να βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία τους.

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ (Δ. Τότσικας): Κομνά, Ευθυμίου, Χύκα, Κουκουμάνου, Βλαχοπούλου (89′ Πούλου), Αρέστη, Σαμπάνη, Βασίλα (78′ Ολυμπίου), Κεχαγιά, Τριανταφύλλου, Κολέμπα.

ΠΑΣ ΠΥΡΓΟΣ (Α. Τρυφωνόπουλος): Buitrago, Δημητρακοπούλου, McBroom, Κέτα, Μπιρίτη, Djurkovic, Llerena, Torrealba, Γιαζατζίδη, Παναγοπούλου (88′ Χριστοπούλου), Ζαχαράτου (46′ Ντέβα).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Κλειστά 29 σχολεία στην Πελοπόννησο λόγω έλλειψης μαθητών και κτιρίων-Τα 6 στην Αργολίδα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου αποφάσισε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας 26 σχολικών μονάδων για το 2026-2027, λόγω μηδενικών εγγραφών, έλλειψης του ελάχιστου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. Κωνσταντίνο Μπροδήμα

Τελετή Τιμής & Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ. ΜΠΡΟΔΗΜΑ – Αποκαλυπτήρια Μνημείου πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛ.ΔΥ.Κ. το 1974

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ένταξη έργου 700.000 ευρώ για την Επ.Ο. Άργος – Πυργέλλα – Αγία Τριάδα – Αραχναίο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην ένταξη ενός ακόμη σημαντικού έργου για τη συντήρηση και τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αργολίδας προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τις ΠΕ Αργολίδας και Κορινθίας την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »