Δήμος Άργους – Μυκηνών: Σε λειτουργία νέα γεώτρηση στον Ίναχο

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ανακοινώνει με ικανοποίηση τη λειτουργία νέας γεώτρησης στην Κοινότητα Ινάχου, η οποία δίνει οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους αγρότες της περιοχής για περισσότερο από 15 χρόνια.

Η νέα γεώτρηση, εξοπλισμένη με σύγχρονο υδραντλητικό συγκρότημα και νέο υποσταθμό της ΔΕΗ, τέθηκε ήδη σε πλήρη λειτουργία, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη άρδευση των καλλιεργειών και ενισχύοντας την αγροτική παραγωγή.

Με τη συγκεκριμένη παρέμβαση, ο Δήμος συνεχίζει την προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών άρδευσης, στηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα και τους ανθρώπους της γης, που αποτελούν βασικό πυλώνα της τοπικής οικονομίας.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, δήλωσε:

«Με σχέδιο και συνέπεια, προχωράμε σε έργα ουσίας που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύουν την αγροτική παραγωγή. Μετά από χρόνια, το νερό φτάνει ξανά στα κτήματα του Ινάχου, δίνοντας ζωή και προοπτική στους παραγωγούς μας.»

Βίντεο από το παρακάτω link από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook, του Δημάρχου, Γιάννη Μαλτέζου.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σοκ στο υπουργείο Τουρισμού: Νεκρή υπάλληλος μετά από πτώση από τον 2ο όροφο – Η ανακοίνωση της πολιτικής ηγεσίας

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 20 Απριλίου στο Υπουργείο Τουρισμού, όταν μια 51χρονη υπάλληλος έχασε τη ζωή της έπειτα από

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών: Κάλεσμα στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Ναύπλιο

140 χρόνια από το Σικάγο του 1886 και τους αγώνες για το 8ωρο ως την ματωμένη Πρωτομαγιά του 1936 στη Θεσσαλονίκη και την ηρωική θυσία των 200 κομμουνιστών στην Καισαριανή την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »