Οι γεωπόνοι της Αργολίδας συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Αργολίδας συμμετέχει στην κινητοποίηση της 28ης Φλεβάρη για το έγκλημα των Τεμπών, στηρίζοντας τον αγώνα του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών και της κοινωνίας ενάντια στη συγκάλυψη, για την απόδοση πραγματικής δικαιοσύνης και την τιμωρία των ενόχων όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Γιατί οι ζωές των ανθρώπων μετράνε και δεν περισσεύουν να θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους και της κρατικής αδιαφορίας.

Όχι άλλα Τέμπη, να μην επιτρέψουμε να υπάρχουν ξανά νέες τραγωδίες, γιατί η χώρα και η κοινωνία έχουν ανάγκη από Οξυγόνο.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται στην περιοχή και να κλείσουν τα καταστήματα από τις 10π.μ. μέχρι το πέρας των συγκεντρώσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφέρει 40.000 δωρεάν ταξιδιωτικές κάρτες DiscoverEU σε νέους και νέες

Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανοίγει την περίοδο υποβολής αιτήσεων για έναν νέο γύρο DiscoverEU, ο οποίος προσφέρει σε χιλιάδες νέους και νέες ηλικίας 18 ετών την ευκαιρία να εξερευνήσουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »