Διπλή κίνηση για τα θύματα των Τεμπών από την δημοτική παράταξη του Γιάννη Μαλτέζου

Με διπλή κίνηση για την μνήμη των θυμάτων των Τεμπών απαντά ο Γιάννης Μαλτέζος σε όσους ,και κυρίως στον Δημήτρη Καμπόσο, βιάστηκαν για λόγους δημιουργίας πολιτικών  εντυπώσεων να τον κατηγορήσουν ότι προχωρά σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αγνοώντας την ιδιαιτερότητα της ημέρας .Η δημοτική παράταξη του Γιάννη Μαλτέζου έδωσε στην δημοσιότητα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής :Ο κ. Κάμποσος και η παράταξη του έχοντας χάσει τη στήριξη του κόσμου προσπαθούν να δηλώσουν την παρουσία τους γκρινιάζοντας και κατηγορώντας εμάς γιατί δήθεν για κάποια ακατανόητη σκοπιμότητα θελήσαμε να ορίσουμε συνεδρίαση λογοδοσίας την 28.2.2025. Η ειδική αυτή συνεδρίαση ούτως ή άλλως έπρεπε υποχρεωτικά εκ του νόμου να ορισθεί μέσα στο Φεβρουάριο ειδάλλως υπήρχαν ποινικές ευθύνες.
Για την αυριανή συνεδρίαση, είχαν καταθέσει τρεις πρόεδροι κοινοτήτων ερωτήσεις, μεταξύ αυτών και της «Αλλαγής Πορείας» και κανένας από την παράταξη μας! Εμείς από τη δική μας πλευρά επικοινωνήσαμε με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων που είχαν καταθέσει ερωτήσεις, συνεννοηθήκαμε να τις αποσύρουν και να τις ξαναφέρουν σε επόμενη συνεδρίαση.
Οπότε η αυριανή συνεδρίαση θα ακυρωθεί με δική μας ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!
Παράλληλα αποφασίσαμε να κυματίζουν όλες οι σημαίες στα δημοτικά κτίρια μεσίστιες σε ένδειξη μνήμης για τα 57 θύματα των Τεμπών. Δεν είχαμε σκοπό ούτε να το διατυμπανίσουμε ούτε να ασχοληθούμε περαιτέρω. Όλα αυτά μετά από τραγελαφικές αντιφάσεις και σχόλια που υπέπεσε ο Λατινόφωνος αρχηγός τους, σχόλια που προκάλεσαν πανελλήνια θυμηδία.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επερώτηση Λαϊκής Συσπείρωσης για τις Δημόσιες δομές ψυχικής υγείας στην Πελοπόννησο

Πρόσφατα στη Νεάπολη Λακωνίας, μια 30χρονη γυναίκα με σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ, βρέθηκε να περιπλανιέται δεμένη πισθάγκωνα από την οικογένειά της. Σύμφωνα με όσα έχουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: 2ο & 3ο Εργαστήριο Φωτογραφίας στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου

Με την καθοδήγηση της αγαπημένης μας διακεκριμένης φωτογράφου Υπατίας Κορνάρου, συνεχίζουμε το φωτογραφικό μας ταξίδι με δύο ακόμα δημιουργικά εργαστήρια γεμάτα φαντασία, παιχνίδι και… πολλά κλικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »