Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση FOOD EXPO 2025

H Περιφέρεια Πελοποννήσου, προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων & ποτών «FOOD EXPO-2025», που θα λάβει χώρα 8-10 Μαρτίου 2025 στο Athens Metropolitan Expo.

Η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη χώρα, FOOD EXPO των 1.300 εκθετών (κλάδου τροφίμων-ποτών και οίνου) και των 35.000 επισκεπτών από όλο τον κόσμο, είναι αδιαμφισβήτητα μία έκθεση με διεθνές αποτύπωμα και υψηλή αναγνώριση από την Παγκόσμια F&B Βιομηχανία, παρέχοντας τη δυνατότητα ανάδειξης των Πελοποννησιακών προϊόντων και σύναψης εμπορικών συμφωνιών με χιλιάδες Έλληνες και διεθνείς αγοραστές.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο email: tourismos@arcadia.gr, έως και την 20η Ιανουαρίου 2025, ημέρα Δευτέρα με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο Επιμελητήριο του Νομού που είναι μέλη.

Λόγω του περιορισμένου χώρου, η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της οινοποιείας, θα φιλοξενηθούν στον εκθεσιακό χώρο της Oenotelia, πλησίον του Wine Tasting Area, οπότε και θα τηρηθεί ξεχωριστή σειρά προτεραιότητας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το (50%) της συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής (50%), θα καλυφθεί από τους εκθέτες.

Σε περίπτωση ακύρωσης, το ποσό αυτό επιστρέφεται μόνο στην περίπτωση αναπλήρωσης της θέσης.

Το προβλεπόμενο κόστος συμμετοχής, για ένα περίπτερο επιφάνειας περίπου 6 τ.μ., θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων και δεν θα ξεπερνά τα χίλια ευρώ (1.000,00 €) συμπ.ΦΠΑ, ανά εκθέτη (στο ανωτέρω ποσό περιλαμβάνεται το κόστος εγγραφής).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, παρέστη στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανεμογεννήτριες ή μόλυνση από αμίαντο σε Ναύπλιο, Παραλιακή και Ζάβιτσα; – Του Τόλη Κοΐνη

Υποτίθεται ότι καταστρέψαμε τα βουνά μας για να βάλουμε τις απόλυτα φιλικές για το περιβάλλον ανεμογεννήτριες. Υποτίθεται ότι είχαν προηγηθεί σοβαρές μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »