150η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο (μόνο με ραντεβού)

 

ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΑΙΜΑ!

ΧΑΜΗΛΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ! ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ & ΣΟΒΑΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”  διοργανώνει τη 150η τακτική εθελοντική αιμοδοσίατη Δευτέρα 17 και τη Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, από τις 4:30μμ έως τις 7:30μμ στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ HARVARD (Πλατεία Φιλελλήνων και οδός Όθωνος).

Καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις σε αίμα λόγω του κορονωϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, τίθεται καθημερινά σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή συμπολιτών μας που χρειάζονται επειγόντως μετάγγιση αίματος.  Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να διατηρούν τους δεσμούς αίματος που τους συνδέουν με τους συνανθρώπους τους που τους έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία.

“Φόρτισε τη ζωή… Μην την αφήσεις να σβήσει”

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου μας και όχι μόνο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.desmoiaimatos.gr.

Για άμεση ενημέρωση κάνετε Like στη σελίδα μας στοFacebοok: https://www.facebook.com/desmoiaimatos

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Από το άγχος των Πανελληνίων στη χαρά της προσφοράς: «Μάθημα ζωής» από μαθήτριες του Ναυπλίου

Σε μια εποχή που η επιτυχία των νέων συχνά μεταφράζεται αποκλειστικά σε βαθμούς, μόρια και πανεπιστημιακές σχολές, μερικές νεαρές κοπέλες από το Ναύπλιο αποφάσισαν να επαναπροσδιορίσουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κραυγή αγωνίας από τους αστυνομικούς Αργολίδας: «Κινδυνεύουν ζωές, δώστε μας Taser και καρφιά ακινητοποίησης»

Με αφορμή τη νυχτερινή καταδίωξη στο Άργος, που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 20χρονου οδηγού, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Δημοτική χορωδία Επιδαύρου στα εγκαίνια της έκθεσης “ΧΟΡΩΝ ΧΩΡΟΣ”

Tην Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026, η Δημοτική χορωδία Επιδαύρου είχε την τιμή και τη χαρά να τραγουδήσει, υπό τη διδασκαλία και τη διεύθυνση του μαέστρου της Θεοδόση Αντωνιάδη, στην τελετή εγκαινίων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »