Το Bronze Βραβείο για το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας στα Healthcare Business Awards 2025

Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Healthcare Business Awards 2025, όπου η Οργανική Μονάδα Έδρας Άργος του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας κατέκτησε το Bronze Βραβείο στην κατηγορία «Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού».

Τα Healthcare Business Awards εδώ και 10 χρόνια αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στο χώρο της Υγείας που αναδεικνύουν την ποιότητα, την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές.

Η βράβευση αφορά το πρόγραμμα «Επενδύοντας στους ανθρώπους μας: Ένα όραμα συνεχούς εκπαίδευσης στο διοικητικό σύστημα του Νοσοκομείου», μια στοχευμένη πρωτοβουλία που ενισχύει τις επαγγελματικές δεξιότητες του διοικητικού προσωπικού, στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη.

Η υποψηφιότητα του Νοσοκομείου ξεχώρισε για την ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εκπαίδευση προσωπικού, την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων διοίκησης και την ενίσχυση της ποιότητας των υπηρεσιών.

Η νέα αυτή διάκριση, αποτελεί το τρίτο βραβείο του Νοσοκομείου μας στον εν λόγω θεσμό, γεγονός που καταδεικνύει τη σταθερή μας προσήλωση στην ποιότητα, στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό μας που στήριξε αυτήν την προσπάθεια και την Επιτροπή Αξιολόγησης του θεσμού για την τιμητική αυτή βράβευση.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Πότε και πού θα γίνει η κλήρωση για Πρωταθλήματα και Κύπελλο της νέας σεζόν

Σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου μπαίνει επίσημα το τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας ανακοίνωσε την ημερομηνία για την κλήρωση των διοργανώσεών της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τριήμερο δράσεων στη Βόρεια Κυνουρία για την προστασία ιστορίας και περιβάλλοντος

Ο Όμιλος Μελέτης Ιστορίας, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Παραλίου Άστρους «ΠΥΡΑΜΙΑ», σε συνεργασία με τη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου του ΟΦΥΠΕΚΑ,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »