Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, για την περίοδο 2025-2027. Το νέο Δ.Σ. αναλαμβάνει τη διοίκηση της Ένωσης με στόχο την ανάπτυξή της και την επίτευξη των στόχων της.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Γιάννης Ρούσος
Αντιπρόεδρος: Κατερίνα Γραμματικού
Γενικός Γραμματέας: Κλειώ Καραγιαννοπούλου
Ταμίας: Θεοδόσης Σπαντιδέας
Μέλος: Σπύρος Κατσίγιαννης

Η νέα διοίκηση έχει σκοπό να συνεχίσει να υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ των μελών της Ένωσης, αλλά και όλων των συγγραφέων του νομού, με στόχο την ανάδειξη και προστασία του έργου τους. Καλούμε, λοιπόν, συγγραφείς και αναγνώστες να συνδράμουν στις προσπάθειες για τη διάδοση του λογοτεχνικού έργου των ανθρώπων του νομού μας.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. της Ε.Σ.Λ.Α.
ο Πρόεδρος
Γιάννης Ρούσος

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Περίεργη απάντηση – παρέμβαση στήριξης της δημοτικής αρχής από τους εκδότες βιβλίων και μαθήματα δημοσιογραφίας !!!

Είναι αυτό που λένε: «Εσένα τώρα ποιος σου μίλησε και πήρες θέση;». Αυτό το ερώτημα μάλλον ταιριάζει απόλυτα στους διοργανωτές της Έκθεσης Βιβλίου στο Ναύπλιο, οι οποίοι, εκτός από βιβλία,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δυναμική πρεμιέρα για την έκθεση «Γεύσεις & Όψεις» στο Πορτοχέλι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Αργολίδας, πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Εκδήλωση αφιερωμένη στην τηλεοπτική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Η Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην ιδιαίτερα δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία ανέδειξε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »