Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, για την περίοδο 2025-2027. Το νέο Δ.Σ. αναλαμβάνει τη διοίκηση της Ένωσης με στόχο την ανάπτυξή της και την επίτευξη των στόχων της.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Γιάννης Ρούσος
Αντιπρόεδρος: Κατερίνα Γραμματικού
Γενικός Γραμματέας: Κλειώ Καραγιαννοπούλου
Ταμίας: Θεοδόσης Σπαντιδέας
Μέλος: Σπύρος Κατσίγιαννης

Η νέα διοίκηση έχει σκοπό να συνεχίσει να υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ των μελών της Ένωσης, αλλά και όλων των συγγραφέων του νομού, με στόχο την ανάδειξη και προστασία του έργου τους. Καλούμε, λοιπόν, συγγραφείς και αναγνώστες να συνδράμουν στις προσπάθειες για τη διάδοση του λογοτεχνικού έργου των ανθρώπων του νομού μας.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. της Ε.Σ.Λ.Α.
ο Πρόεδρος
Γιάννης Ρούσος

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: 2ο & 3ο Εργαστήριο Φωτογραφίας στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου

Με την καθοδήγηση της αγαπημένης μας διακεκριμένης φωτογράφου Υπατίας Κορνάρου, συνεχίζουμε το φωτογραφικό μας ταξίδι με δύο ακόμα δημιουργικά εργαστήρια γεμάτα φαντασία, παιχνίδι και… πολλά κλικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »