Σύλληψη για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και παιδική πορνογραφία

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 27/12 στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 58χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις ουγγρικές αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και παιδική πορνογραφία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: 2ο & 3ο Εργαστήριο Φωτογραφίας στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου

Με την καθοδήγηση της αγαπημένης μας διακεκριμένης φωτογράφου Υπατίας Κορνάρου, συνεχίζουμε το φωτογραφικό μας ταξίδι με δύο ακόμα δημιουργικά εργαστήρια γεμάτα φαντασία, παιχνίδι και… πολλά κλικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου: «Αίτημα παράτασης για την εφαρμογή της Β’ Φάσης του Ψηφιακού Δελτίου Αποστολής»

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, δέχεται τις τελευταίες ημέρες σειρά ερωτημάτων από συναδέλφους λογιστές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφέρει 40.000 δωρεάν ταξιδιωτικές κάρτες DiscoverEU σε νέους και νέες

Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανοίγει την περίοδο υποβολής αιτήσεων για έναν νέο γύρο DiscoverEU, ο οποίος προσφέρει σε χιλιάδες νέους και νέες ηλικίας 18 ετών την ευκαιρία να εξερευνήσουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »