Στην Π.Ε. Αργολίδας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, υπογραφή συμβάσεων και συνεργασία με στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας

Δύο προγραμματικές συμβάσεις και δύο συμφωνητικά έργων στην Αργολίδα υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το μεσημέρι σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στο Ναύπλιο.
Ο περιφερειάρχης είχε εξ άλλου, συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννη Μαλτέζο, καθώς και τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Μαντζούνη, όπως και με υπηρεσιακούς παράγοντες.
Οι δύο προγραμματικές συμβάσεις που υπέγραψε ο Π. Νίκας αφορούν, η πρώτη -μεταξύ της Περιφέρειας και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών- την αντιμετώπιση της προσυλλεκτικής κηλίδωσης (rind breakdown) των μανταρινιών στην ποικιλία κλημεντίνη και η δεύτερη -μεταξύ της Περιφέρειας και της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας ΑΕ ΟΤΑ- την διόρθωση των κτηματολογικών στοιχείων για την απαλλοτρίωση των δρόμων Τίρυνθα – Αγία Ελεούσα και Λευκάκια – Δρέπανο.
Ακόμα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε δύο συμβάσεις έργου, μία με αντικείμενο τον καθαρισμό των πρανών στο οδικό δίκτυ της Αργολίδας και μία ακόμα με αντικείμενο την προμήθεια ψυχρού ασφαλτομίγματος για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η Νέα Επίδαυρος γιορτάζει τον Άγιο Μάρτυρα Λεωνίδη παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών, η Νέα Επίδαυρος ετοιμάζεται να τιμήσει τη μνήμη του προστάτη της, Αγίου Μάρτυρα Λεωνίδη. Οι εορταστικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: 2ο & 3ο Εργαστήριο Φωτογραφίας στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου

Με την καθοδήγηση της αγαπημένης μας διακεκριμένης φωτογράφου Υπατίας Κορνάρου, συνεχίζουμε το φωτογραφικό μας ταξίδι με δύο ακόμα δημιουργικά εργαστήρια γεμάτα φαντασία, παιχνίδι και… πολλά κλικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Φαντασμαγορικές οι Εκδηλώσεις για το “Κάψιμο του Ιούδα” σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα πασχαλινά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, με επίκεντρο τα δύο εντυπωσιακά έθιμα με το Κάψιμο του Ιούδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »