Σε ρυθμούς παράδοσης, πίστης και πολιτισμού κινείται ο Δήμος Επιδαύρου, καθώς από τις 30 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου 2026 θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις της Αγίας Τριάδας Λυγουριού.
Στην πρόσκλησή τους , ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ασκληπιείου, Ίων Ξυπολιάς, καλούν κατοίκους και επισκέπτες να τιμήσουν με την παρουσία τους το εορταστικό τριήμερο, το οποίο στοχεύει στην ανάδειξη της πνευματικής και πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου.
Η πρόσκληση:
«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αγίας Τριάδας Λυγουριού, από τις 30 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου 2026.Μέρες αφιερωμένες στην πίστη, στην παράδοση και στον πολιτισμό του τόπου μας.
Μέσα από τις εκδηλώσεις αυτές αναδεικνύεται όχι μόνο ο πνευματικός χαρακτήρας της μεγάλης αυτής γιορτής, αλλά και η πολιτιστική ταυτότητα του Λυγουριού, που συνεχίζει να κρατά ζωντανές τις αξίες, τα έθιμα και τη συλλογική μας μνήμη.
Σας περιμένουμε όλους να γίνετε μέρος αυτής της ξεχωριστής γιορτής, τιμώντας μαζί την ιστορία, την πίστη και τον πολιτισμό του τόπου μας.
Ο Δήμαρχος Επιδαύρου
Τάσος Χρόνης
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ασκληπιείου
Ίων Ξυπολιάς»
Το Πρόγραμμα:







