Πανηγυρική διάθεση σήμερα στους δρόμους του Άργους με “τα χάλκινα”

Ανακοίνωση από το Δήμο Άργους-Μυκηνών

Σήμερα, Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου (18:00 – 19:30) ετοιμαστείτε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με πανηγυρική διάθεση, πολλά ντεσιμπέλ και χιούμορ στους δρόμους του Άργους, από την πολυμελή ορχήστρα χάλκινων πνευστών και κρουστών “ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ”.

Η Αγία Φανφάρα αποτελείται από μια ομάδα μουσικών και φίλων με διαφορετικές αισθητικές αφετηρίες, αλλά κοινή αγάπη για τη μουσική.

Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει παραδοσιακούς σκοπούς και σύγχρονα τραγούδια από την Ελλάδα, την ευρύτερη Βαλκανική Χερσόνησο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Η Αγία Φανφάρα μπορεί να περιφέρεται από τους δρόμους σε συναυλίες και φεστιβάλ και από παραδοσιακά πανηγύρια σε εκδηλώσεις όλων των ειδών σε όλη την Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια μοιάζει να βρίσκεται σε μια κατάσταση μόνιμης περιοδείας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, σκορπίζοντας άφθονες εκρήξεις διονυσιασμού και έχει μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαίες ορχήστρες του χώρου.

Με σήμα κατατεθέν τη ζωντάνια, το χιούμορ και τον ενθουσιασμό, οι εμφανίσεις της Αγίας Φανφάρας χαρακτηρίζονται από πανηγυρική διάθεση, πολλά ντεσιμπέλ και τρελό κέφι!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γ. Ανδριανός: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τα υλικά δακοκτονίας 2026–2028 και ξεκίνησαν ήδη οι παραδόσεις

Για πρώτη φορά πολυετής προγραμματισμός – Ταχύτερες προμήθειες, εξόφληση εντός του οικονομικού έτους και δυνατότητα αποθέματος για έκτακτες ανάγκες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λυγουριό: Παρουσίαση του βιβλίου «Εγώ… Μια Πέτρα» της Αναστασίας Ποθητού Σαρρή στο Μουσείο Κωτσιομύτη

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά με επίκεντρο την ιστορία, τη φύση και τον άνθρωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 στο Λυγουρίο. Στον φιλόξενο προαύλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λυγουριό: Παρουσίαση του βιβλίου «Εγώ… Μια Πέτρα» της Αναστασίας Ποθητού Σαρρή στο Μουσείο Κωτσιομύτη

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά με επίκεντρο την ιστορία, τη φύση και τον άνθρωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 στο Λυγουρίο. Στον φιλόξενο προαύλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »