Ο υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Γαβρήλος σε εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Αργολίδας

Στην αίθουσα του ιστορικού συλλόγου Αργείων ο «ΔΑΝΑΟΣ» πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή του Δημοτικού Ωδείου Άργους-Μυκηνών για τη στήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Αργολίδας «Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ» και παραβρέθηκε ο υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Γαβρήλος. Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε το 1993 και επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών και του κοινωνικού συνόλου γύρω από επιστημονικά θέματα που σχετίζονται με τον καρκίνο καθώς και στην πολύπλευρη αρωγή ευπαθών και όχι μόνο ασθενών.

Ο κ. Γιώργος Γαβρήλος συγχαίρει το ΔΣ του Συλλόγου για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και το Δημοτικό Ωδείο Άργους-Μυκηνών με το Σύλλογο Αργείων ο «ΔΑΝΑΟΣ» για την πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης για φιλανθρωπικό σκοπό που έλαβε χώρα την 19-04-2023 στην αίθουσά του.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Επίδαυρος Βίωμα 2026»: Εγκαίνια της 29ης Έκθεση Αγροτουρισμού στην Αρχαία Επίδαυρο (πρόγραμμα)

Ένας από τους πιο εμβληματικούς θεσμούς της Αργολίδας, που ενώνει την παράδοση, τη γαστρονομία και τον τουρισμό, ανοίγει και επίσημα τις πύλες του. Τα εγκαίνια της 29ης Έκθεσης Αγροτουρισμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναστασία Αργυροπούλου για Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους: «Σπουδαία ημέρα και νέα εποχή για τον πολιτισμό μας»

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δήμου Άργους-Μυκηνών, Αναστασία Αργυροπούλου, χαιρετίζει την επαναλειτουργία του ιστορικού μουσείου μετά από 12 χρόνια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Άργος: Στο Άξιον Εστί, ο τρύγος του μελιού γίνεται τραγούδι…

Ο τρύγος του μελιού είναι η αφορμή. Η μουσική είναι το μονοπάτι. Τιμούμε τον μόχθο της μέλισσας και τη χαρά της παρέας, σε μια βραδιά που η γλυκάδα του φρέσκου μελιού συναντά το μεράκι του χορού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »