Ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑ Ναυπλιέων-Ανακοίνωση Δωρή

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης – Αποχέτευσης Ναυπλιέων, κ. Σωκράτης Π. Δωρής, εύχεται καλή θητεία στον Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελο Λαμπρόπουλο στα νέα καθήκοντά του ως Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 142/2024 Απόφαση.

Επίσης, εκφράζει τις θερμότερες ευχές για καλή και εποικοδομητική θητεία στο νέο τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, κ. Δημήτριο Γ. Μανουσάκη ο οποίος ορίστηκε σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 277/2024 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων .

Τέλος, εκφράζει τις ευχαριστίες του στο απερχόμενο μέλος και Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Βασίλειο Ζόραπα , για την άψογη συνεργασία, και του εύχεται κάθε επιτυχία στην επιστημονική και επαγγελματική του πορεία.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.
Σωκράτης Π. Δωρής

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Περίεργη απάντηση – παρέμβαση στήριξης της δημοτικής αρχής από τους εκδότες βιβλίων και μαθήματα δημοσιογραφίας !!!

Είναι αυτό που λένε: «Εσένα τώρα ποιος σου μίλησε και πήρες θέση;». Αυτό το ερώτημα μάλλον ταιριάζει απόλυτα στους διοργανωτές της Έκθεσης Βιβλίου στο Ναύπλιο, οι οποίοι, εκτός από βιβλία,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Σ.Ε.Τ.Α.Α. Αργολίδας καταδικάζει την επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας (Σ.Ε.Τ.Α.Α.) εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γ. Ανδριανός: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τα υλικά δακοκτονίας 2026–2028 και ξεκίνησαν ήδη οι παραδόσεις

Για πρώτη φορά πολυετής προγραμματισμός – Ταχύτερες προμήθειες, εξόφληση εντός του οικονομικού έτους και δυνατότητα αποθέματος για έκτακτες ανάγκες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »