Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή-Διομήδης Άργους 33-18

Σε… παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο -κάτοχος του τίτλου- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή το εναρκτήριο παιχνίδι για τα πλέι οφ στην Α1 χάντμπολ των ανδρών απέναντι στον Διομήδη Άργους με 33-18 .
Η ομάδα του Ρικάρντο Τριλίνι επιβλήθηκε εύκολα του Διομήδη Άργους στο κλειστό της Ηλιούπολης με 33-18 και πανηγύρισε την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται, προκειμένου να προκριθεί στους τελικούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πλέι οφ διακόπτονται τις επόμενες ημέρες, καθώς η εθνική ομάδα θα δώσει την επόμενη εβδομάδα τους τελευταίους αγώνες της στον 3ο προκριματικό όμιλο για το EURO 2026. Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει στις 8 Μαΐου τη Γεωργία στην Τιφλίδα, ενώ θα υποδεχθεί τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στη Χαλκίδα και το κλειστό «Τάσος Καμπούρης» στις 11/5. Έτσι, η δεύτερη αναμέτρηση του Διομήδη με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου στη Νέα Κίο.
Το άλλο ζευγάρι για τα ημιτελικά των πλέι οφ στη Handball Premier συγκροτούν η ΑΕΚ, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, και η τέταρτη Δράμα 1986. Η σειρά για τους «4» των πλέι οφ σε αυτό το ζευγάρι «εκκινεί» στις 3 Μαΐου από την αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ.   πηγη sdna.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Στο ανώτερο 25% των δήμων της χώρας βάσει του Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων

Με βάση τον Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων του Υπουργείου Εσωτερικών για το έτος 2024, ο Δήμος Ερμιονίδας με βαθμό 0,45 κατετάγη στην 83η θέση μεταξύ των 313 Δήμων για τους οποίους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »