
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στο καφέ Σοκάκι, στην Πλατεία Συντάγματος Ναυπλίου, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κυριάκου Σάμιου, «Πάμε “Περού”», από τις Εκδόσεις ΑΠΑΡΣΙΣ, σε συνδιοργάνωση με το Θεατροδρόμιο Ναυπλίου και την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας.
Τον συντονισμό της παρουσίασης ανέλαβε η Ματίνα Γκόγκα, ενώ τον πρόλογο και χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιάννης Ρούσος, συγγραφέας και πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας.
Για το βιβλίο μίλησαν η Καλλιόπη Καλποδήμου και ο Θεοδόσης Σπαντιδέας, φωτίζοντας διαφορετικές πτυχές του έργου.
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς αποτέλεσαν οι αναγνώσεις αποσπασμάτων από τη Γιάννα Βασιλείου, την Ελπίδα Κομιανού και την Πέγκυ Νόνη, που έδωσαν ζωντάνια και θεατρικότητα στο κείμενο. Τη βραδιά έντυσε μουσικά η Μαρία Τσιρώνη με κιθάρα και τραγούδι, δημιουργώντας μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα. Ηχητική κάλυψη Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Στις πωλήσεις βιβλίων η Μαρία Μπακάλη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη και την τεχνική υποστήριξη του Ανδρέα Μανούχου και ολοκληρώθηκε με συζήτηση με το κοινό, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!
___________________
Το βιβλίο κυκλοφορεί
Στο Ναύπλιον ,στα βιβλιοπωλεία: Αποσπερίτης Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 30, Ναύπλιο 211 00 Paper Clip Λεωφ. Ασκληπιού 9, Ναύπλιο 211 00 Άλμπατρος Άργους 48, Ναύπλιο 211 00
Σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία
Απευθείας από τη τη φόρμα παραγγελιών των εκδόσεων Άπαρσις
Από το Θεατροδρόμιο Ναυπλίου
![]()






