“Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”: «Θα ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρεια τι παραδώσαμε»!

Ξεκίνησε η εγκατάσταση των ηλεκτρικών ποδηλάτων στο Δήμο Ναυπλιέων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η παράταξη “ Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”, του Δημήτρη Κωστούρου. Επισημαίνεται πως πρόκειται για πολύ σημαντικό έργο, ύψους 318.000,00€ για το οποίο δεν εκδόθηκε ούτε ένα δελτίο τύπου από τη Δημοτική Αρχή ενώ τονίζεται πως η “Επόμενη Μέρα” θα είναι παρούσα να υπενθυμίζει το έργο που παρέδωσε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Όπως είχαμε κάνει γνωστό ο Δήμος Ναυπλιέων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παρέδιδε προς χρήση στους κατοίκους αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες 36 κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης καθώς και 2 ηλεκτρικά ποδήλατα ΑμεΑ.

Ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 318.000,00€, με απόφαση ένταξης από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Υπουργείου Ανάπτυξης με Αρ. Πρωτ: 5074/16-05-2022. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που σχεδιάστηκε από την απελθούσα Δημοτική Αρχή με στόχο την προώθηση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου οικονομικής και οικολογικής μετακίνησης, που θα συμβάλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στη βελτίωση της υγείας των συμπολιτών μας.

Συνέπεια έργων και πράξεων λοιπόν. Καταφέραμε μέσα στην τετραετία 2019-2023 να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτικούς πόρους για μεγάλα έργα στο Δήμο Ναυπλιέων.

ΥΓ: Ούτε ένα δελτίο τύπου ! Ούτε μία αναφορά ! από τη δημοτική αρχή που να ενημερώνει! Ούτε καν για τις οφειλές τρίτων προς το Δήμο. Μη στεναχώριεστε θα το κάνουμε εμείς. Θα ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρεια τι παραδώσαμε»!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Αργολική απόβαση στη Λυών: 14 αθλητές του Choy Lee Fut στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κουνγκ Φού

Ο σύλλογός μας ανακοινώνει τη συμμετοχή δεκατεσσάρων (14) αθλητών και αθλητριών στο 20ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΓουΣού Κουνγκ Φού, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λυών της Γαλλίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »