“Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”: “Έμμισθα τρολ έχουν αρρωστήσει το δημόσιο διάλογο με την τοξικότητά τους” (βίντεο)

Μισό εκατομμύριο ευρώ (500.000€)σε πρόστιμα και απευθείας ανάθεση θα πληρώσουν οι δημότες του Δήμου Ναυπλιέων από τις ενέργειες της δημοτικής αρχής Ορφανού, για την περσινή ναυαγοσωστική κάλυψη στις παραλίες του Δήμου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της παράταξης “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”:

«Καλοκαίρι 2024! Η ναυαγοσωστική κάλυψη η οποία είναι αποκλειστική ευθύνη του Δήμου ξεκινά κάθε χρόνο την 1 Ιουνίου και τελειώνει στις 30 Σεπτεμβρίου. Κατά την περίοδο αυτή των 120 ημερών ο Δήμος Ναυπλιέων είναι υποχρεωμένος να προστατεύει τη ζωή των λουόμενων παρέχοντας πλήρη ναυαγοσωστική κάλυψη σε όλες τις παραλίες!

Όπως θα ακούσετε από το στόμα του πρώην αντ/ρχου Οικονομικών το καλοκαίρι του 2024 οι λουόμενοι «προστατεύονταν» από το Δήμο μόνο τις 40 ημέρες!!!!!
Τις υπόλοιπες;;;;;;;
Ευθύνες;;;;;;;
Γαλάζια σημαία είχαμε ναυαγοσώστες είχαμε;;;;;
Τι συμβουλεύετε αυτόν που κινδυνεύει;
Να πιαστεί από τα μαλλιά του ή από την γαλάζια σημαία;

270.000€ τα πρόστιμα από το λιμεναρχείο που θα πληρώσουν οι δημότες!
Σύνολο 500.000€!!!!!!!! Μισό εκατομμύριο !!!!!!

Αλλά μην σας παραξενεύουν τα ποσά γιατί τόσο πληρώνουν και οι άλλοι δήμοι!!!!!
Με μια μικρούλα διαφορά!!!!!!
Οι άλλοι τα πληρώνουν σε ναυαγοσώστες εμείς σε πρόστιμα!!!!

ΥΓ1: Έμμισθα τρολ που έχουν αρρωστήσει το δημόσιο διάλογο με την τοξικότητά τους και τις εμμονές τους χρησιμοποιούν μισές αλήθειες από την εποχή της πανδημίας (έλλειψη ναυαγοσωστών , ελλιπής λειτουργία σχολών κλπ) και της μεταπανδημίας για να «σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται» ενώ εμείς «γυρίζουμε τις πλάτες μας στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε….»

ΥΓ2: Όσο για την περσινή ανάθεση Ορφανού με απευθείας διαπραγμάτευση των 270.000 € θα είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζει την εξόχως συκοφαντική και υβριστική ανακοίνωση του κατά προσωπικά του Δημήτρη Κωστούρου το 2023 όταν χρησιμοποιήθηκε η ίδια ακριβώς διαδικασία και για να ανατεθούν με απευθείας διαπραγμάτευση 70.000 € για την ναυαγοσωστική κάλυψη της παραλίας της πλάκας Δρέπανο.

Συνεχίζεται…»

*Φωτογραφία που εικονίζει ναυαγοσωστικό πύργο στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο χωρίς ναυαγοσώστες εν μέσω καλοκαιριού και με πολύ κόσμο στην παραλία, Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Αναστασία Αργυροπούλου: «Η πρόληψη απέναντι στον καρκίνο σώζει ζωές και η ενημέρωση δίνει δύναμη»

«Η πρόληψη σώζει ζωές και η ενημέρωση δίνει δύναμη», ήταν το κεντρικό μήνυμα της ιατρού και Αντιδημάρχου Διοίκησης του Δήμου Άργους – Μυκηνών, Αναστασίας Αργυροπούλου, κατά τον

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Πολιτική «κωλοτούμπα» του Σωκράτη Δωρή-Επέστρεψε στην αγκαλιά του Ορφανού

Η συγκεκριμένη επιστροφή, η οποία αποτελεί μια σοκαριστική επίδειξη κυνισμού, αναδεικνύει πώς οι βαρύτατες καταγγελίες περί διαφθοράς μπορούν να μετατραπούν, εν μια νυκτί, σε απλά εργαλεία εσωπαραταξιακού παζαριού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Διοίκηση Ορφανού: Πυροτεχνήματα και απόλυτο τέλμα για το στρατόπεδο Ναυπλίου-Το ΤΕΘΑ παίρνει το «πάνω χέρι»

Από τον ρεαλισμό της συνεκμετάλλευσης, στο απόλυτο νομικό και αναπτυξιακό τέλμα – Πώς το Ναύπλιο κινδυνεύει να χάσει έναν ζωτικό χώρο την ώρα που η Κόρινθος προχωρά σε έργα – Έρευνα: Γιούλα Λαπαθιώτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λαμπερή η τελετή αποφοίτησης 2026 για τους τελειόφοιτους του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου (βίντεο)

Χαμόγελα, αγκαλιές, αλλά και δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου στην καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου. Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, καθηγητές, γονείς και επίσημοι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »