Καταχειροκροτήθηκε η συμμετοχή του ΑΠΣ ΑΘΛΗΣΙΣ Αργολίδας στο 22ο Φεστιβάλ Γυμναστικής

Άλλη μια επιτυχημένη συμμετοχή για τον ΑΠΣ ΑΘΛΗΣΙΣ στο πανελλήνιο 22ο φεστιβάλ Γυμναστικής στο Λαύριο τη Κυριακή 2 Ιουνίου. Ο ανερχόμενος σύλλογος παρουσίασε δυο προγράμματα, με διαφορετικές ομάδες, τους Πλανήτες και το Μαγνητικό πεδίο της Γης προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα με ασκήσεις και ακροβατικά υψηλής τεχνικής. Απέσπασε πολλά θετικά σχόλια και καταχειροκροτήθηκε από το κόσμο αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η αποστολή αποτελούνταν από 90 και πλέον άτομα δείγμα της εμπιστοσύνης των γονιών στην προπονήτρια Νάνσυ Παπία και την ομάδα της !!

Οι προετοιμασίες και οι πρόβες συνεχίζονται εντατικά για τη γιορτή του συλλόγου στο κλειστό γυμναστήριο Αγ. Τριάδας τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 20:00.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η Νέα Επίδαυρος γιορτάζει τον Άγιο Μάρτυρα Λεωνίδη παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών, η Νέα Επίδαυρος ετοιμάζεται να τιμήσει τη μνήμη του προστάτη της, Αγίου Μάρτυρα Λεωνίδη. Οι εορταστικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Η παρουσίαση του βιβλίου «Όρθια με κάθε κόστος» της Έλενας Λεζέ στο Βουλευτικό

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων, οι Εκδόσεις Κύκνος και η συγγραφέας Έλενα Λεζέ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Όρθια με κάθε κόστος», το οποίο αναδεικνύει τη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου: «Αίτημα παράτασης για την εφαρμογή της Β’ Φάσης του Ψηφιακού Δελτίου Αποστολής»

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, δέχεται τις τελευταίες ημέρες σειρά ερωτημάτων από συναδέλφους λογιστές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »