Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. φιλτράρει το νερό πριν από την βρύση

Ένα ακόμα μεγάλο και σημαντικό έργο (Π/Υ 682.000,00) ετοιμάζεται να υλοποιήσει η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλιέων .

Από 09/02/2022 έγινε η προκήρυξη διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΛΕΡΝΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΜΩΝΗΣ ΠΟΥ ΥΔΡΕΥΟΥΝ ΤΑ Δ.Ε. ΑΣΙΝΗΣ – ΤΙΡΥΝΘΑΣ ΚΑΙ Τ.Κ. ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ».

Το έργο αυτό ήταν από τα πρώτα που εγκρίθηκαν από το πρόγραμμα ΑΝΤ. ΤΡΙΤΣΗΣ ύστερα από την υψηλή προτεραιοποίηση που έδωσε σε αυτό το έργο ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος.

Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία μονάδα φίλτρανσης επεξεργασίας νερού των πηγών της Λέρνης Αργολίδας, η οποία θα εγκατασταθεί σε χώρο δεξαμενών της Δ.Ε.Υ.Α.Ν., με σκοπό την αντιμετώπιση των αναγκών ύδρευσης του Δήμου.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των προσφορών είναι η 01/03/2022

H καταλυτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 24/03/2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Με αυτό το έργο και σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση των νέων δικτύων της πόλης του Ναυπλίου θα επαναλειτουργήσουν και τα φίλτρα στην δεξαμενή της Ακροναυπλίας καλύπτοντας το σύνολο του Δήμου Ναυπλιέων .

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Άργους – Μυκηνών: «Η λειτουργία των οικίσκων ανακύκλωσης είναι ευθύνη της ιδιωτικής εταιρείας»

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει τους δημότες ότι η λειτουργία των οικίσκων ανακύκλωσης αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει τη διαχείρισή τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Άργος: Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς – Στη ΜΕΘ 20χρονος, συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχθηκε η χθεσινή νύχτα στο Άργος. Μια τυπική διαδικασία αστυνομικού ελέγχου μετατράπηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε μια άγρια καταδίωξη στους δρόμους της πόλης,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »