Ικανοποίηση Γανώση για τις πρώτες δοκιμαστικές πτήσεις υδροπλάνου σε Ερμιόνη και Κοιλάδα

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τις πρώτες δοκιμαστικές πτήσεις σε Ερμιόνη και Κοιλάδα εξέφρασε ο περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης, με την ακόλουθη δήλωση:

“Εχθές και σήμερα έγιναν οι πρώτες δοκιμαστικές πτήσεις με υδροπλάνα στην Ερμιόνη και την Κοιλάδα. Στην Ερμιόνη έχει εγκριθεί η κατασκευή υδάτινου πεδίου στα πλαίσια λειτουργίας της Μαρίνας που κατασκευάζεται και στην Κοιλάδα έχουν ήδη παραδοθεί τα πρώτα τεύχη μελετών για την αδειοδότηση υδατοδρομίου. Είναι ένα μεταφορικό μέσο που σε περιοχές με τουρισμό υψηλής οικονομικής στάθμης δίνει λύσεις στην γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση! Είναι ένα μέσο που θα διασυνδέει νησιά και ηπειρωτικούς προορισμούς σε λιγότερα από 30 λεπτά! Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τους Δήμους και Νομικά πρόσωπα προωθεί κάθε νέα υποδομή που μπορεί να αποτελέσει στήριγμα για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη μιας περιοχής”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Οριστικός ανάδοχος για την προμήθεια υδατοδεξαμενών πυροπροστασίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην έγκριση του οριστικού αναδόχου για το έργο «Προμήθεια υδατοδεξαμενών για την πυροπροστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου», συνολικού προϋπολογισμού 499.844 ευρώ, προχώρησε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές του CHOY LEE FUT Άργους και Ναυπλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου

Θρίαμβος της Ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου – Σπουδαίες διακρίσεις για τους συλλόγους CHOY LEE FUT Άργους και Ναυπλίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το μυστικό του “σαλιγκαριού” της Καραθώνας (κοροϊδευόμαστε)-Γράφει ο Τόλης Κοΐνης

Η Κυβέρνηση θέλησε να νομοθετήσει την καταπάτηση των περιοχών που προστατεύονται από καθεστώς ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 ώστε να εξυπηρετήσει κάποιους που θέλουν να κτίσουν πάνω σε αυτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »