Επιμελητήριο Αργολίδας: Εκδήλωση για συμμετοχή στην 86η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 86η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ από 10 έως 18/09/2022

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης των μελών του και προκειμένου να ενισχύσει την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, πρόκειται να συμμετέχει στο εκθεσιακό περίπτερο της ΚΕΕΕ στην 86η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Σημειώνεται ότι η 86η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων έχει εξασφαλίσει για όλες τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν προνομιακές τιμές.

Το κόστος ανέρχεται στα 17 €/τ.μ. πλέον Φ.Π.Α.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της έκθεσης , εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Αργολίδας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2751 0 67216, 63023.Υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου.

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών: Κάλεσμα στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Ναύπλιο

140 χρόνια από το Σικάγο του 1886 και τους αγώνες για το 8ωρο ως την ματωμένη Πρωτομαγιά του 1936 στη Θεσσαλονίκη και την ηρωική θυσία των 200 κομμουνιστών στην Καισαριανή την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »