Ενημερωτική εκδήλωση για εκδοθείσες προσκλήσεις κρατικών ενισχύσεων από το Επιμελητήριο Αργολίδας

Ενημερωτική εκδήλωση για εκδοθείσες προσκλήσεις κρατικών ενισχύσεων στο πλαίσιο του προγράμματος “Πελοπόννησος 2021-2027”

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2021-2027, ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι κατόπιν έκδοσης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Πελοπόννησος» (ΕΥΔ) των δύο Προσκλήσεων Κρατικών Ενισχύσεων με τίτλους: «Ενίσχυση παραγωγικών επενδύσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από υφιστάμενες ΜΜΕ» και «Ενίσχυση παραγωγικών επενδύσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από νέες και υπό σύσταση ΜΜΕ» με Προϋπολογισμούς 17.500.000,00€ και 14.500.000,00€ αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025 και ώρα 18:00 μ.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Η έναρξη και η λήξη των δύο αυτών Προσκλήσεων είναι η 19/5/2025 και 23/07/2025.

Η Ημερίδα θα δίνει δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τα βασικά σημεία των δύο Προσκλήσεων, μέσω της συμμετοχής τους τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά (θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τον σύνδεσμο σύνδεσης).

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του Νίκου Φωτιάδη “Ταξίδι στο χώρο και το χρόνο”

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, συνεχίζει τον κύκλο παρουσιάσεων-διαλέξεων «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα: Συνομιλώντας με Προσωπικότητες – Κείμενα – Συγγραφείς», στην έδρα του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επερώτηση Λαϊκής Συσπείρωσης για τις Δημόσιες δομές ψυχικής υγείας στην Πελοπόννησο

Πρόσφατα στη Νεάπολη Λακωνίας, μια 30χρονη γυναίκα με σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ, βρέθηκε να περιπλανιέται δεμένη πισθάγκωνα από την οικογένειά της. Σύμφωνα με όσα έχουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »