Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Ανοιχτά τα μαγαζιά στις 30 Νοεμβρίου (Επέτειος απελευθέρωσης του Παλαμηδίου)

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει ότι δυνάμει του από 12-6-1959 Βασιλικού Διατάγματος (ΦΕΚ 143/Α/14.7.1959) και όπως αναφέρεται στην υπ’ αριθμ. 36991/03.10.2005 Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, ορίζεται η 30η Νοεμβρίου εκάστου έτους (Επέτειος της απελευθέρωσης από τους Έλληνες του Φρουρίου του Παλαμηδίου) ως ημέρα Αργίας των Δημοσίων Καταστημάτων και Υπηρεσιών της πόλης του Ναυπλίου.
Κατά συνέπεια και σύμφωνα με τα ανωτέρω, τα εμπορικά καταστήματα και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις την συγκεκριμένη ημέρα είναι ΑΝΟΙΧΤΆ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Η Πρόεδρος
Πετρούλα Παπαδοπούλου
Η Γεν. Γραμματέας
Δανάη Νταή

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ζητά επανεξέταση των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση «Παράγουμε στην Ελλάδα»

Επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Νικόλαο Παπαθανάση, με θέμα «Επανεξέταση προσθήκης των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση “Παράγουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αργολική απόβαση στη Λυών: 14 αθλητές του Choy Lee Fut στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κουνγκ Φού

Ο σύλλογός μας ανακοινώνει τη συμμετοχή δεκατεσσάρων (14) αθλητών και αθλητριών στο 20ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΓουΣού Κουνγκ Φού, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λυών της Γαλλίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Στο ανώτερο 25% των δήμων της χώρας βάσει του Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων

Με βάση τον Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων του Υπουργείου Εσωτερικών για το έτος 2024, ο Δήμος Ερμιονίδας με βαθμό 0,45 κατετάγη στην 83η θέση μεταξύ των 313 Δήμων για τους οποίους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »